Volgens praatjesmaker Emile Ratelband zijn homo’s en lesbo’s abnormaal. Dat heeft hij op tv gezegd en meerdere malen herhaald.

Hiermee geeft deze eenpersoons babbelkousbandrecorder zichzelf een brevet van onvermogen om nog langer zijn kulpraatjes te verkopen, en nog voor veel geld ook. Hij houdt er minderwaardige meningen op na. Ik weet niet hoe het u vergaat, maar ik word pisnijdig, strontziek en kotsmisselijk van zulke uitspraken. Hij zet een hele groep mannen en vrouwen die gewoon hun leven proberen te leiden, apart, in een verdomhokje. Dat hebben we meer gezien in het verleden en ook nu zijn er overbetaalde praatjesmakers die onzin beweren – discriminerende, haatzaaiende zotteklap die mensen tegen elkaar opzet.

Ratelband noemt homoseksualiteit een afwijking en suggereert dat mensen zich homo of lesbisch gedragen als modeverschijnsel. Je moet klap op klap van de molen hebben gekregen om zo diep te zinken. Waar haalt hij de euvele moed vandaan! Homoseksualiteit is een doodnormaal verschijnsel dat bij heel veel diersoorten, dús ook de mens, voorkomt. Homoseksualiteit een ziekte noemen, of een afwijking, of een modegril, geeft duistere krachten en geestelijk gestoorde randfiguren een vrijbrief om homo’s te discrimineren, in elkaar te slaan, of zelfs te vermoorden. Potenrammen is een geliefde hobby onder neanderthalers met het verstand van een balzak die hun bekrompenheid compenseren met haat of geweld tegen minderheden. Als een invloedrijk iemand als Ratelband dit aanwakkert met zijn opmerkingen moet er keihard geprotesteerd worden. We moeten de anti homohetze van deze zieke Ratelbandrecorder – en anderen, ook uit fijngristelijke hoek – niet tolereren. Er wordt al veel te veel gediscrimineerd!

© Jan Bontje 2009


2 reacties

Avalanche · 6 november 2009 op 12:25

Ben het helemaal met je eens. Ik vind het zo jammer dat deze omhoog gevallen Arnhemse snackbaruitbater telkens weer een podium vindt waarop hij zijn gezwollen ego kan etaleren.

Prlwytskovsky · 8 november 2009 op 18:03

babbelkousbandrecorder, wahahaaaaaa ….. wat een vondst.
Een modeverschijnsel is Ratelband ook. En ach: het gaat wel weer over met hem. Maar of dat nu een voordeel is? 😉

Geef een antwoord