Ik ben verliefd… Ja wel ook ik ben een slachtoffer geworden van de misselijk makend vlinder gevoel de slapeloze nachten het gebrek aan eetlust.
Men zegt wel eens dat een verliefd gevoel een mens weer jong maakt nou dat is ook zo en eigenlijk heel logisch.
Want laten we eerlijk zijn we worden dan ineens weer erg verlegen, onzeker en onhandig tenminste ik wel. Ik was eigenlijk vergeten hoe het was om eens heerlijk een potje te zoenen, bij dat eerste zoen voel je je weer zo’n school meisje, erg onhandig allemaal! niet wetend hoe hij zoent, bang dat ik weer een tref die zoent als een hyper actief goud vis met ADHD.
En dan na de eerste zoen staan zweven met een opgelucht maar duidelijke gedachten WOW !!!!
Gaaf toch, ja ik heb echt een heerlijk lente gevoel. HEERLIJK!!!.
Walgelijk zal je bedoelen!!!Ik word niet goed van mezelf, niet zo lang geleden moest ik elke dag luisteren naar de verliefde verhalen van een vriendin waar ik niet goed van werd, niet omdat ik het haar niet gunde maar omdat ik haar vriend zijn naam 2000 keer om de 5 minuten moest aan horen. Het werd zelfs zo erg dat ik me ging verstoppen als ik haar voorbij zag lopen.
Ze was zelfs zo extreem verliefd dat ze me een keer in tranen aantrof, snikkend vertelde ik haar dat mijn vader zich had om laten bouwen tot vrouw.
Ik was helemaal overstuur en als reactie zat ze dromerig naar me te kijken en zei zuchtend wat heeft Alex toch een lekker kontje!!!Vervolgens ging ik hysterisch huilen en zag er voor de rest van de dag niet uit.What are frind’s for!!!
En waar ik al helemaal van moest kokhalzen was als ze met haar vriend aan de telefoon zat terwijl ik erbij was, ik ging ook altijd spontaan een teiltje voor haar halen.
En nu ben ik zelf veranderd in zo’n verliefde zweef hoofd.
Gister was ik mijn kast aan het uit ruimen, daar is niks mis mee toch maar ik was al mijn mooie lingerie weer vanonder uit de la te voorschijn aan het halen.
En al mijn zeer comfortabele ouwe wijven ondergoed gaan gelijk de duo bak in.
Belachelijk toch, wat doe ik mezelf aan?? Weet je hoe pijnlijk het is om een string te dragen als je aambeien hebt.
Eerst was ik zo gedouchte maar nu doe ik er minstens anderhalf uur over om me huid te scrubben en om mijn schaamhaar in een perfecte landings baan te scheren.
En dan heb ik het nog niet gehad over de verzorging na het douchen. Parfum spuiten op een net geschoren Venus heuvel is geen pretje, het is een masochistische daad.
De tijd van snel wat aan trekken uit de kast is ook klaar want ik sta nu een uur voor mijn pas spiegel te twijfelen en kleed me vervolgens 5 keer om voordat het goed is.
Mijn gedrag is toch bezopen!!!
Als ik nu al zit te denken aan onze eerste vrij party breek ik in zweet uit en kluif ik in een paar tellen mijn nagels aan gort.
Want stel dat het op het seksuele gebied niet klikt, stel dat ik heel lomp en onhandig over kom, want laten we eerlijk zijn het gaat meestal nooit zo goed de eerste keer als ze in Hollywood laten geloven.
Waar ben ik nou helemaal mee bezig zeg??? Elke keer als ik van die rare gewoontes uit oefen zou ik even met mijn bezweten kop in een emmer ijs koud water moeten hangen om zo weer tot de realiteit te komen, wat een waanzin allemaal.
En toch met al deze rare gewoontes en bizarre gedachtes is het toch heerlijk om voor een ander mens bijzonder te zijn, dat er iemand is die je onwijs mist en voor dat hij slapen gaat aan mij denkt, dat geeft een heerlijk warm gevoel waar ik even heel erg van wil genieten.
Maar ik ga nu toch weer even mijn sokken verschonen en mijn wenkbrauwen epileren, DAAAAAG..


0 reacties

Geef een reactie

Avatar plaatshouder