De Olympische Spelen zitten erop, na ruim twee weken vol onvoorstelbare topprestaties, ultieme euforie, diepe ontgoocheling en verbijsterende levenslessen. Stuk voor stuk fantastische verhalen.

De sporters zijn naar huis, bereiden zich voor op een volgend piekmoment. Schrijvers schuiven weer achter hun bureau. De literaire elite kneedt de geest om nooit eerder ervaren dimensies van tijd, afstand en schoonheid te boetseren, terwijl de lectuurliga achteroverleunt en de pen aanstuurt vanuit haar basale drijfveren: passie, emotie en plezier. 

De vakjury oordeelt, maar de volksjury heeft altijd gelijk. Waarom? Het overgrote deel van de boeken dat geschiedenis schrijft, gaat immers over sport!

Meer #BinnenDoorDenkers op https://robertbeernink.nl/sub/binnendoordenker/

Categorieën: Algemeen

Robert

Robert Beernink auteur van verhalen, #BinnenDoorDenkers en lichtgedichten. Zijn motto: elk verhaal is waar, elke waarheid slechts geloof.

4 reacties

Nummer 22 · 13 augustus 2021 op 10:59

Mooi geschreven en waargenomen. Helaas discrimineert het monarchistisch deel door alleen een ridderorde aan de gouden medaille winnaars uit te reiken. Tsja… Why not alle overige medaille winnaars ook een orde toe te kennen: een lintje. En alle deelnemers een oorkonde?
Ik ben een republikein en blijft dat! lintjesregens… pff. De koning en koningin even van Co2 uitstoot en hup hup naar NL en terug op vakantie. Tsja, geloven in een sprookje houdt nog mensen op de been… ze moeten wat.. “Oranje Nassau” die tak is uitgestorven.. lees Oranje Zwartboek, een aanrader!

Nummer 22 · 13 augustus 2021 op 11:00

Sport , watt is dat eigenlijk. Een sport om……

Mien · 15 augustus 2021 op 23:34

Sportdief!

    Nummer 22 · 24 augustus 2021 op 16:16

    De Sport van nu…. vluchten kan weer naar Europa.

Geef een antwoord

Avatar plaatshouder