Just married. Een couple uit Great-Britain op honeymoon in Kenia. Start & finish vol verwachtingen. Komt in de beste huwelijken voor. Zo’n decadente safari afgeroomd met inlandseks, logies + klamboe en lokaal ontbijt is vragen om Afrikaanse moeilijkheden. Tijdens een, what’s in a name, ochtendwandeling (“Schat, ik trek het niet meer!”) in het natuurreservaat Masai Mara kwam een bruut einde aan hun zinderend prille happiness. Jammer. Mr. Patrick Smith werd door een doldrieste olijke olifant aangevallen en voor de eyes van zijn nieuwe echtgenote ernstig ver de verdorde mud ingestampt. Olifanten op de plaats van bestemming houden niet van busybodies (= pottenkijkers). “Honey, honey, do something!” The bride, maaiend met haar bruidsboeket: “Kssst, kssst, kssst”. Voor de gemiddelde elephant hét sein om in de porseleinkast wat verder om zich heen te maaien. Tragisch schadegevalletje.

Ze waren nog geen driehonderd yards van hun luxe liefdesnestje verwijderd. Jumbo schrok obvious van hun plotselinge oogverblindende bleke (British, you know…) aanwezigheid en zette de attack in. Een happy stel in de bruinebroodsweken is trouwens voor elke ex-fan van His Royal Highness Prince Bernard moeilijk verteerbare kost. Dombo vergeet verrekte slecht dat zijn grootvader op 1 poot de piste door moest.

Een slurf biedt dan zwiepend uitkomst tegen culture barbarians. The young couple was in company van een tourist guide (“Als U naar rechts kijkt, ziet U links niets!”), maar die wilde, jealous als hij was, World War III niet voorkomen.

‘Betrokken’ reactie van een spokesman van het reservaat: “Dat doet hij anders nooit, hoor.” Uiteraard doelend op de inheemse diersoort. Ziet die lousy tourists met hun mega megapixels ook liever en masse opdonderen. De unhappy bruid en Slurf maken het naar omstandigheden very well. De victim is met een verse laag aarde afgedekt. Keurig. Bruid: “Onze verbintenis had zijn beste tijd toch al gehad, it’s beter this way!” Bitch.

Categorieën: Gein & Ongein

2 reacties

Meralixe · 17 oktober 2011 op 21:42

Al die Engelse termen. Is ons Nederlands niet rijk genoeg?

Mien · 17 oktober 2011 op 23:43

Leuke Dallas column.
Zag Sue Ellen en JR zowaar voorbij komen.

Mien Zuid Vork

Geef een antwoord

Avatar plaatshouder