Kaboem “Neeeee! Wat heb je gedaan gestoord mens! Nu is hij echt rijp voor de vuilnisbelt.” “Juist ja, en daar hoor jij eigenlijk ook thuis, want jij ruimt ook nooit de varkensbende hier op. En nu meekomen jij!” En daar ga je dan, meegesleurd aan je haren de supermarkt in. En daar sta je dan. Terwijl je nog steeds die verschrikkelijke beelden in je hoofd hebt zitten met dat kapotgeslagen tv beeldscherm, loop je als een brave hond je bazin achterna, rechtstreeks de martelkamer in. Jij wilt de poort al meteen doorlopen, maar je vriendin neemt meteen een hele bulldozer mee en wie mag hem besturen? Jij. En wie huppelt er als een hyperactieve bij door de winkel? Zij.
En daar vliegt ze rechtstreeks naar de honing. Ze pakt meteen haar waslijst erbij en gaat ten aanval. Appels als eerste. Dus jij pakt appels en gooit ze in een zak en klaar. “Nee! Geen Goudrenetten, maar Jonagold! Wat ben je nou voor een sukkel!” Nou ja, wat doet ze nou moeilijk om een paar appels, appels zijn appels toch? Maar goed, je legt die appel weer weg die je liever naar haar hoofd wilde smijten en je wandelt weer rustig verder.

Avondeten. Je pakt 2 pizza’s en net op het moment dat je ze in de bulldozer wilt gooien hoor je alweer een krijsstem achter je “Wat doe jij nou?Weet je wel niet hoe vet die dingen zijn?” En uiteindelijk wordt het een zak aardappelen en een zak winterpeentjes en nog een krop sla. Tja, dat heb je met een konijn als vriendin. Je zou dus eigenlijk naar een dierenwinkel moeten gaan voor nog wat konijnenvoer, maar ja, je zegt er niks van en je wandelt weer rustig verder.

Toetje. Dit keer loop je het risico niet om afgesnauwd te worden en je laat je handen aan het karretje in plaats van aan die slagroomtaart en je wacht af. “Lieverd, denk je dat we wel een toetje erbij moeten? Kijk m’n achterwerk nou, volgens mij wordt ik al iets te dik” Het zweet brengt je uit en je handen beginnen te trillen en je hart gaat sneller kloppen, want wat moet je hier nu op antwoorden? Als je zegt dat ze beeldschoon is en hartstikke slank dan maakt ze je uit voor liegbeest en als je zegt dat ze inderdaad een beetje op een potvis begint te lijken dan betekent het geen seks vanavond. Uiteindelijk zeg je maar: “Ik weet het niet schat, beslis jij maar”. Denk je het beste antwoord te hebben gegeven, zegt ze “Ow jezus, je weet ook nooit wat he, telkens als ik je wat vraag dan lul je er maar weer omheen, wordt toch is volwassen,”

Chips voor bij de film vanavond. Dit keer kan het je niks meer schelen en je grijpt naar een zak paprika chips waar het vet vanaf druipt, zo, als ze die opvreet kan ze met haar dikke reet een zonsverduistering maken en je smijt de zak chips erin. En zoals je al verwachte kijkt ze je aan met een blik van dat ze je zo levend kan verscheuren en ze legt de zak chips weer terug en gooit er een komkommer in.
Komkommer? Je vraagt je nu af of ze die gaat opeten bij de film of dat ze die in haar doos gaat steken, omdat ze jouw rookworst niet meer wil hebben. Maar je vraagt haar er maar niet naar om te voorkomen dat ze anders die komkommer naar je kop smijt.

Kom je bij de kassa, kom je erachter dat je je pinpas bent vergeten. “Wat ben je nou voor een dombo! Je vergeet ook altijd alles jij, nu kan ik het weer gaan betalen!” Je kan je nog net beheersen en je wandelt weer rustig verder. Dan ga je nog even naar de klantenservice om een pakje condooms te halen. Maar dan: “ Wat denk jij nou? Denk je nou echt dat ik vanavond nog met jou in een bed wil slapen? Je gaat maar op de bank, ik heb het vandaag helemaal gehad met jou”. En daar begint je hart weer te kloppen, je ademhaling gaat sneller en je handen beginnen te tintelen en nu verlies je toch echt je zelfbeheersing.
“Fijn, ik ga wel op de bank, ga jij je dan maar vermaken met je komkommer en als je daar nog niet genoeg aan hebt, dan steek je ook nog maar zo’n winterpeen of krop sla in je doos, dan bestel ik wel een pizza! En denk maar niet dat je ook maar een stuk pizza van me krijgt miss piggy, want anders heb je straks een string nodig van 2 meter!”

Conclusie: Laat je nooit meesleuren naar een supermarkt, want voor je het weet lig je op de bank met een pizza en een vriendin met een komkommer in bed.


6 reacties

Bakema_NL · 14 mei 2004 op 22:41

En gelukkig heb je ook nog condooms gekocht, zodat je je elders nog prima kunt vermaken………dat was een slimme zet, briljant. 😛

Irma · 15 mei 2004 op 01:47

Heel grappig!

Ik hoop alleen dat die ene persoon waarvoor deze conclusie geldt, de columns op Column X leest 😉

Mosje · 15 mei 2004 op 17:38

[quote]Laat je nooit meesleuren naar een supermarkt, want voor je het weet lig je op de bank met een pizza en een vriendin met een komkommer in bed.[/quote]Heb lang nagedacht, maar wat is hier eigenlijk mis mee?
😛

Shitonya · 15 mei 2004 op 21:53

Thanks 4 de reactie’s 😎

Enuhm Mosje…heb jij dan liever een vriendin met een augurk in bed 😉

Ma3anne · 15 mei 2004 op 22:13

Gewoon een hartstikke leuke column! 😀

rrobin · 17 mei 2004 op 16:03

Een zeer vermakelijke column, geheel in de stijl die we van je kennen.. Ik kijk uit naar de volgende 😉

Geef een reactie

Avatar plaatshouder