Ik kan het niet Mark, ik kán het niet !

Hou op met snotteren Stef, je was verdomme fractieleider.
Jij gáát dit uitleggen, je kúnt het! We hebben niet voor niks 47 dagen memory zitten spelen. Ja nou, dan bén ik een beetje op Diederik,.. en dan héb ik niet alles gehoord toen het over die premies ging, ik ben nou eenmaal niet zo van de cijfertjes maar heb je gezien hoe lekker strak hij in dat pak zit..en dan dat kriebelbolletje..en hij kan zó zalig streng kijken..
…..
Nou niks meer te maren en ophouden met sombermannen, ..je zet een parelende lach op.. kijk zó..

Nee Stef dat is een cynisch grimlachje, zo lijk je wel een seriemoordenaar.. gewoon spontaan!
Nee, ík meen het óók niet, maar dat ziet niemand. En je armen bewegen, wijd, sluit, en naar voren alsof je iets weggeeft..en wijzen naar de mensen alsof je ze kent.. The empathic approach, dan kom je overal mee weg.
…..
Ja natuurlijk naaien we onze eigen achterban..je was er zelf bij..maar snap het dan , ze hébben al gestemd..ik ben- ik bedoel- wé zijn binnen..41 zeteltjes. Brussel, Angela, White House, here I come again..

Hoezo kom je er niet meer in thuis? Nou en , je was er toch al bijna nooit. Je bent nu minister Stef, ik heb óók geen vrouw. Jullie gaan gewoon het land in, naar die zaaltjes en dan laat je ze eerst lekker tekeer gaan. Doos sigaren mee, biertjes van het huis..Twee keer modaal kan die paar honderd Euro extra best missen. Niet zeuren, zeg dat maar van mij..
In de benen dus, direct contact met je kiezers Stef, het mooiste wat er is.

IK..? Nee joh, jammer genoeg niet, geen tijd. Ik ga volgende week met Llianne naar de Turken. Jij naar Emmen en ik naar Istanbul , iémand moet het doen.
..*&%%#$@&..
Grapje Stef..Nee niet doen..grápje zeg ik toch..nee dat doet PIJN Stef..!

Categorieën: Actualiteiten

7 reacties

Libelle · 3 november 2012 op 14:30

Hardstikke leuk! Vooral omdat wij weten dat het zo gaat trawant.

spaans · 3 november 2012 op 17:08

Wat is dit?? Een verzameling tweets?? Op een site waar in de regel columns op gepubliceerd worden?? Een gewaagd experiment.

En zo raadselachtig. Mark, dat zal Mark Rutte zijn. En Diederik is ook duidelijk. En Angela, dat is vast Angela Merkel, de Duitse bondskanselier. Maar Stef??? Llianne?? Emmen?? Istanboel?? U vraagt wel veel aanwezige inside information van de lezer.
:eh:

arta · 3 november 2012 op 21:35

Superleuk!

Heeeel lief lachen, Markje, nu je in vier dagen tijd een derde van je achterban kwijt bent. Eén gelukje: Misschien heb je wel vier jaar de tijd om ze terug te winnen. Foei!

Uh…. W-w-wat?

Stop met het kijken naar de billen van Diederik! Foei!

Sagita · 4 november 2012 op 00:48

Genoten!
Groet Sa!

Meralixe · 4 november 2012 op 08:29

Politiek?…Grrrrr. Nederlandse politiek?… Grrrrr…Grrrr …Grrrrr… :hammer: :pint:

Ferrara · 4 november 2012 op 14:06

Mooie uitleg van dure inleg.

pally · 4 november 2012 op 14:07

Supergeestig Trawant! Heel scherp neergezet,

groet van pally

Geef een antwoord

Avatar plaatshouder