1 Column in de wachtrij!!, ik geloof dat de vakantietijd is aangebroken, toch maar even wat schrijven voor de vergadering van 9:00 uur.
Waar gaan jullie naar toe dit jaar? Als ik voor iedere keer dat ze me deze vraag stelden, 1 euro had gekregen dan kon ik nu op vakantie gaan. Als je dan antwoord wij blijven dit jaar thuis, dan zal de vragensteller uitgebreid gaan liggen vertellen, wat zij wel niet voor een supervakantie geboekt hebben.:-( Om de vragenstellers te misleiden geef je vaak antwoorden als, wij gaan naar Hintergarten (achter in de tuin), Rund um Hausen ( rond het huis), Playa del Home ( de zandbak thuis).
De onnozelaars zeggen, dan oh naar Duitsland of Spanje, en beginnen dan spontaan te vertellen waarom hun camping/hotel/appartement/land door hun is gekozen en het daar fantastisch is. Misschien komt Ursul de Geer dan nog langs om daar dan weer een programma van te maken, en dan zien we de Hollandse koloni毛n op de Spaanse/Franse/Italiaanse campings de piepers schillen en van hun vakantie genieten, de kinderen zien ze de hele dag niet en met een blikje meegebracht Heineken, vullen ze dan hun dagen.:pint:

Je kunt je wel afvragen waarom gaat men eigenlijk op vakantie? 馃槙
路 Om na een jaar van werk eens tot rust te komen?!?!? Dit is natuurlijk een zwak argument, want je komt nooit uitgerust terug, omdat het in de file er naartoe en in de file terug en dan nog de normale vakantie activiteiten je in die weken gesloopt hebben.:hammer:
路 Om lekker in de zon te liggen, en ondertussen het weerbericht in Nederland in de gaten houden. En nu maar hopen dat het hier beter is dan thuis. Want er is niets zo vervelend als je op vakantie gaat en in Nederland schijnt ook de zon of nog erger jij hebt slecht weer en thuis hebben ze 25 of 30 graden.:-D
路 Om na de vakantie op je werk of bij het schoolplein te vertellen hoe fantastisch je vakantie was, en dan vergeten dat je bestolen bent, een zonneallergie heb gekregen, de camping overboekt was en je 2 dagen op het parkeer terrein hebt staan wachten op je vaste plekje.:roll:

Nee, de thuisblijvers die hebben natuurlijk evenveel argumenten waarom ze niet gaan, want je moet toch wel een gefundeerd verweer voeren waarom jij niet bent geweest.
路 De kinderen zijn nog te klein.( geld alleen als je net bevallen bent)
路 Wij gaan dagtripjes maken naar de pretparken.( Wat als je een paar kinderen hebt een kapitaal kost)
路 Maar eigenlijk is er maar een reden waarom je thuis blijft, het is te duur!! Vooral als je 4 kinderen hebt dan zul je toch goed moeten opletten

En waarom zou je ook op vakantie gaan als hier in Nederland de zon ook schijnt, en we ook stranden hebben waar je gratis naartoe kunt. Nu is het niet helemaal eerlijk wat ik nu vertel, want iemand op een flatje 3 hoog achter, die gaat misschien wel op vakantie om eens weg te zijn uit die gezellige buurt. Ik heb makkelijk lullen, met een huisje, landelijk gelegen met een tuin op zuiden en een eigen zwembad (niets bijzonders hoor), en de maasplassen in de achtertuin.

Voor de mensen met kinderen die dit jaar thuis blijven en in Brabant of Noord Limburg wonen heb ik wel een tip waar ze dan naartoe kunnen voor weinig geld.
Ga naar [b]Recreatiepark Hemelrijk[/b] in Volkel, neem je koelbox mee en je hebt de hele dag geen last van de kinderen. Een verrekijker is wel handig aangezien het een groot park is, maar mits een centrale ligging aan het strand kun je het hele park overzien tot aan het naaktstrand toe. Ja heren, er zijn ook tieten te zien te zien.

Ik heb zelfs nog wel een [url=http://angel.qdnet.pl/pic/ford4.jpg]fotootje[/url] van vorig jaar op het strand.

Hier de link van naar de site van het park.
[url=http://www.billybird.nl/]Hemelrijk[/url]

Prettige vakantie,

Godspeed
:pint:


4 reacties

Reyn_Eaglestorm · 14 juli 2003 op 07:14

Familie of vrienden bezoeken!

Drie jaar geleden ben ik op vakantie geweest naar Richmond VA (100km ten zuiden van Washington DC) waar ik een internetkennis bezocht. Daarna ben ik twee jaar wegens geldgebrek en andere redenen niet op vakantie geweest, en ondertussen ben ik dus naar Frankrijk verhuisd…

In augustus ga ik op vakantie: naar Nederland. Familiebezoek. En als het mogelijk is, gaan we in februari ook een paar weken op vakantie, of anders volgend jaar in de zomervakantie: naar Burkina Faso. Idem, familiebezoek. Tussen Nederland en Burkina, zijn mijn vakanties de komende x jaren al volgeboekt! 馃檪

Martijn · 14 juli 2003 op 07:51

Op het moment dat deze column mijn netvlies raakt [07:35 uur] roept mijn vriendin vanaf de badkamer naar beneden of ik de [i]backpack[/i], gevuld met bijna de gehele huisraad, 鈥榚ven鈥 naar de auto wil slepen.
Ze gaat met een vriendin kamperen. Waar? Geen idee, zijzelf ook niet. Op de bonnefooi.
Lekker uren in de file staan met een thermoskan thee op zoek naar een vierkante meter verdord gras, om vervolgens 鈥檚 nachts in een Duitse kuil te vallen als je met je plee-rol het camping-kak-huis probeert te vinden鈥.

Nee, ik blijf lekker thuis. Het rijk alleen. Ik ga een column schrijven ofzo.
Mocht iemand op doortocht zijn naar Vaals, Blankenbergen, Parijs, of Verweggistan, kom gerust even op bezoek. (wel tijdig reserveren.)

Groet Martijn..:-D

Godspeed · 14 juli 2003 op 07:57

[quote]ondertussen ben ik dus naar Frankrijk verhuisd[/quote]

Jij hebt dus het hele jaar vakantie? (Leven als god in Frankrijk)

Is wel handig als je familie in het buitenland (Nederland en Burkina Faso) hebt wonen, heb je altijd een goedkoop slaapadres.

Ik heb zelf een (ex) schoonzus in Amerika wonen (woonden o.a. in Florida, Mississippi en New York), wat wel handig was voor de vakanties (in het verleden).

Ik heb ook nog een broer in Frankrijk wonen (Carry Le Rouet) wat natuurlijk ook weer makkelijk is als je niet te ver van huis wil. hij is momenteel een nieuw huis aan het bouwen, maar dat is nog niet klaar, vandaar dat ik dit jaar maar thuis blijf.

Wat is het leven toch mooi als de zon schijnt.

Groetjes,

Godspeed
:pint:

[url=http://www.mairie-carrylerouet.fr/]Carry le Rouet[/url]

Reyn_Eaglestorm · 14 juli 2003 op 10:13

Voor mij geldt dat trouwens ook! Als er een ColumnX-er toevallig tijdens zijn vakantie langs Nantes komt, is hij welkom om een koppie koffie, thee, of wat sterkers te komen drinken! (Behalve tijdens de eerste twee weken van augustus, want dan zit ik dus in het Kikkerlandje)

Geef een reactie

Avatar plaatshouder