Deze week was donker. Heel donker.., dat kwam omdat ik vooral ’s avonds op was. Ik sliep wel op school. Het is te merken aan mijn cijfers, maar ik weet nu wel wat ik wil.
‘Wat doe je dan ’s avonds?’
Ik heb deze week mijn oude teksten (lees: dagboek op losse blaadjes) gelezen en ik heb ondervonden dat ik eigelijk nu best wel verkeerd bezig ben. Er stonden dingen in over iemand die, najah.., voor diegene toen die tijd positief waren. Als mijn vriendin het nu zou lezen.., maakt ze het uit. Omdat het over een ander gaat.

Ik kom er nu mee.., vlak voor valentijn, om uit te leggen dat keuzes die je ooit maakte later beter kunnen uitpakken als dat je toen dacht.

Op een gegeven moment kon ik kiezen tussen 2 mensen. Mijn best vriendin, die ene op de blaadjes en mijn huidige vriendin. Ik koos dus voor mijn vriendin. Waarom…? Zij was cooler, met die ander was ik altijd serieus, uhm..alleen op msn. Daarbuiten zagen we elkaar weinig, roddels laten je dingen niet doen. Zoals ik niet met haar praatten in het openbaar. Zoals wij nu nog steeds niet doen….

‘Waarom dat dan nou weer niet…?? Je hebt toch al verkering.., mag je nog niet met iemand anders praten?’ Klopt.., maar omdat ik zo’n diepe band met haar heb/had is de rest bang dat ik mijn vriendin bedrieg en met haar iets krijg.

Maar dat gebeurt niet. Mijn beste vriendin en ik mijden elkaar en met mijn vriendin, doe ik dingen die mijn beste vriendin mij nooit zou kunnen vergeven. Ze zei al 3 maanden niets tegen mij toen ik al iemand anders leuk vond…

Is zij dan toch.., de ware..omdat zij mij niet wil zien met iemand anders? Of, was dat maar toen en nu is alles ok? Die vraag spookt al dagen door mijn kop. Misschien helpt valentijnsdag…..

Categorieën: Actualiteiten

2 reacties

Yannick · 15 februari 2003 op 15:05

Ach ja het leven zit vol twijfels en keuzes maken

Gerard Spruit · 17 februari 2003 op 16:19

Klopt….

Ach jah.., valentijnsdag heeft trouwens niet geholpen..

(details laat ik achterwege..)

Geef een reactie

Avatar plaatshouder