Alsof het niet op kan dient er zich alweer een nieuwe hype aan en die is erger dan pokemon en flippo bij elkaar.
Die pokemon en flippo hype waren bedoeld voor kinderen en op een verdwaalde zwaar debiele volwassene na bleef dat ook zo, alleen voor kinderen. Bij de volwassen mannen hebben we ook een hype die vrij constant aanwezig is en die als verlengstuk dient van het impotente lichaamsdeel van zo’n chronische uitlaatgeiler.
Het zijn de onvermijdelijke moordmachines die wij de auto hebben genoemd.
En er zijn mannen die staan met z’n allen te geilen op een auto en aan de file’s te zien krijgen ze er geen genoeg van.
Deze benzine junkies zijn zo sneu dat ze een BMW rijden en deze ook nog eens hebben gepimpt en getuned zodat de sukkels telkens voor een lullige 10 euro tanken,kunnen ze door de binnenstad rijden ofzo.

Ik heb 2 jaar lang in een tankstation gewerkt en ik heb daar dus 2 jaar lang op het niveau van dat soort lui mogen lullen en mijn god wat zijn ze dom!!
Ze hebben allemaal van die carnavals auto’s en ze zijn nog dommer dan Bassie de clown,en Bassie is gespeeld maar zij zijn bloedserieus.
Ze komen dus aangereden met een rotgang en gaan rustig staan tanken en alsof ze elkaar ruiken staan er ineens nog 5 van die randdebielen naast.
De eigenaar van de auto tankt de lullige 10 euro en het groepje staat nog rustig een half uur stoer en impotent om die auto heen te draaien.
Vervolgens komt de sukkel de winkel in en je denkt dat hij komt betalen maar zo ver zijn we nog niet.
Het geval voor mijn kassa stelt eerst een meesterlijke vraag,de vraag is ook gelijk aan het niveau van de opgepompte sportschool blaaskaak.
Hij vraagt wat voor olie er in zijn auto moet,nou dan ben wel een enorme lul de behanger want je lult van alles over dat domme verlengstuk en je weet niet eens wat voor olie erin moet?
Wat een sukkels,olie is dus minder belangrijk dan de vlammen op de lak bij dat soort sukkels.

Met dat soort mensen moet ik 80 worden,maar er is licht aan het eind van de tunnel.
Er schijnt een soort van nieuw soort hype te ontstaan en dat is een gesticht voor dit soort zeer debiele mensen en ze doen er nog aan mee ook.
Gelukkig laten zij zich zoals gewoonlijk weer eens een hype aanpraten en het gaat erin als koek want als je het opdient als lekkere verse groente dan moeten ze het niet.
Nee het moet voorverpakt,makkelijk en nog eens makkelijk zijn,je hoeft er niet bij na te denken want de arme zielen hebben al zo veel om over na te denken en tegenwoordig is toch alles al vergekauwd,dus koek.
Zodra dat soort debielen eraan beginnen,dan begin ik ook aan mijn “second life”.
En terwijl zij dat doen op een zoldertje achter de computer kunnen wij echte mensen elkaar weer echt ontmoeten zonder een domme voorgekauwde hype.
Want die hype bestaat niet,het is namelijk virtueel en alles van de patatgeneratie trapt er in en ze blijven nog lang binnen.

Categorieën: Algemeen

0 reacties

Geef een reactie

Avatar plaatshouder