Hij heeft zichzelf dan uiteindelijk toch verraden. Onze voorganger in de strijd is heel even uit z’n rol gevallen. De goede verstaander heeft een blik achter de maskerade gekregen en z’n ware bedoelingen doorzien. Hij heeft zich in de kaart laten kijken. Het is doodzonde. Hoe kon hij nou bekennen dat vals spel troef is? Hij die de ware islam zo goed wist te verwoorden. Altijd de juiste snaar wist te raken met zijn zorgvuldig gekozen soera’s. Extremer dan menig door iedereen verguisde fundamentalistische imam. Hij kwam er mee weg als hij vertelde over het onverenigbare van de ware islam en de democratie, als hij weer eens duidelijk maakte dat er geen gematigde islam bestaat. Dat de echte oprechte moslim de ongelovige letterlijk te vuur en te zwaard moet bestrijden en uiteindelijk over de kling zal jagen, kon hij – onze grote roerganger – ongestoord beweren.

Van een imam hadden die kaaskoppen dat nooit gepikt, maar van een naar eigen zeggen vurig bestrijder van de islam natuurlijk wel. Alleen zo kon onze leer worden verspreid. Dat besefte de grote leider als geen ander.

Af en toe gooide hij er slinks een leugentje om bestwil tegen aan. Dat de koran verboden zou moeten worden, was een briljante vondst om de niet-gelovigen zand in de ogen te strooien. De kopvoddentaks, ook al zo’n geniaal rookgordijn om z’n ware bedoelingen voor al die wantrouwige westerlingen verborgen te houden. Het werkte perfect. Onze tegenstanders hebben massaal op hem gestemd en zo de weg naar de macht geplaveid.

Onze superimam in islamofobe vermomming kon zelfs in het hart van de door ons ze verfoeide democratie, het hol van de leeuw de enig ware islam verkondigen. Open en bloot voor een miljoenenpubliek bereikte hij onze jongeren, stoomde ze klaar voor de strijd, de jihad tegen het verdorven westen.

Hij kon het allemaal maken. Niemand die het door had zolang hij zijn rol van verontwaardigde strijder tegen de islam maar vol hield.

Helaas nu ons doel bijna is bereikt, verraadt hij zijn ware bedoelingen.

Waarom moest hij alles verpesten door over takiyya te beginnen? Nu weet iedereen dat moslims in het hol van de leeuw mogen liegen, dat ze hun ware aard verborgen moeten houden zolang ze de macht nog niet hebben overgenomen.

Het duurt nu ook niet lang meer of die ongelovigen zullen onze grote leider Wilders ontmaskeren als een van die takiyya-moslims. Dan is alles voor niets geweest. Ook zijn met zoveel overtuigingskracht gebrachte leugen was uiteindelijk niet snel genoeg.

Categorieën: Diversen

Frans

Ooit schreef ik voor een regionaal dagblad. Daar hadden ze na 22 jaar genoeg van en nu probeer ik het hier. Na een grote tussenpauze hoop ik de draad weer op te pakken.

2 reacties

Libelle · 5 november 2010 op 11:42

Je bedient jezelf van dezelfde bestrijdingsstrategie als de grote meester zelf.
Zijn de toleranten niet slechts tolerant als ze dit ook zijn jegens de niet-toleranten?
Dertien passen er in een dozijn, deze stukjes, en duizenden worden er geschreven dezer dagen.
Maar goed, ze hebben nog altijd de waarde van een handtekening op een protestlijst. De verborgen agenda van heel veel journalisten en opinimensen wordt in sneltreinvaart ontmaskerd naar mijn mening. Wordt het grimmige klimaat veroorzaakt door slechts één partij? Ik geloof van niet.

Frans · 5 november 2010 op 12:06

Als Wilders zo nodig op moet voeren dat het een goed mioslim gebruik is om in een vijandige omgeving te liegen (takiyya) dan lijkt het mij leuk om hem als liegende moslim op te voeren. Niet meer en niet minder.

Geef een reactie

Avatar plaatshouder