Veronica is weer officieel terug op televisie. Het eerste geweldig ‘vernieuwende’ programma dat Veronica ons te bieden heeft op hun eerste uitzendingdag: “Veronica: op sterven na dood”. Dit programma vertelt ons alles wat we al wisten over deze zender. Blijkbaar vonden ze het zelf zo’n goede documentaire dat ze, 1,5 uur na de uitzending hiervan, ons alweer gaan vervelen met de herhaling van dit programma. Al een hele poos was Veronica al in de lucht (onofficieel). Ik moet eerlijk bekennen, ik heb deze zender bijna niet bekeken. Af en toe, als ik langs alle kanalen zapte, bleef ik eens hangen bij één of andere classic uit de 80’s in het programma ‘Countdown: the files”. Niet dat dit programma nou echt vernieuwend was… Laten we het maar houden op jeugdsentiment.

Veronica (onofficieel) was al een baggerzender maar blijft dat ook in de officiële vorm. Dit durf ik te beweren nadat ik de programmering heb kunnen bekijken van hun eerste topweek. Een overzichtje van de programma’s van Veronica:
– [b]“Ben je goed in bed?”[/b] In dit programma krijg je een paar vragen voorgeschoteld waaruit moet blijken hoe goed/slecht je bent in bed. Volgens mij kan mijn vriendin dat alleen maar bepalen.
– [b] “7 Lives Xposed” [/b] Dit programma gaat over 3 mannen en 4 vrouwen en wij kunnen ze bekijken via de camera’s die overal in het huis hangen waar zij zitten opgesloten. Het is vooral gericht op sex… dus een soort Big Brother (ohhh wat vernieuwend) maar dan ‘behind the sheets’.
– [b] “Veronica in concert” [/b] Live concerten zijn vaak leuk om te zien voor een bepaalde doelgroep. Ik dacht dat Veronica zich ging richten op pubers en jongeren… Dan moet je natuurlijk niet aankomen met Fleetwood Mac, die waren in de jaren ’70 populair.
– [b] “V-HQ” [/b] Weer een showbiznieuwsprogramma (GAAP).
– [b]“Testbeeld”[/b] De naam van het programma zal vast iets zeggen over de inhoud, maar het schijnt een interviewprogramma te zijn.
– [b] “Dat doe je niet” [/b] Een normen en waarden debat… Die heb ik al genoeg gezien bij het programma ‘Het lagerhuis’ en natuurlijk in de tweede kamer.
– [b] “The Anna Nicole show” [/b] Een kijkje in het toch al opgeblazen en turbulente leven van de twee rondvliegende tieten.
– [b] “Nightclub” [/b] Een talkshow die o.a. Menno Büch moet gaan presenteren. Dat zal dan wel weer een ranzig programma worden.
– [b] “TV-sterren van morgen” [/b] Na Starmaker, Staracademie, Idols en “d’r op of d’r onder” (SBS6) krijgen we nog een nieuwe talentenjacht.
– [b] “Crimecafé” [/b] Weer ren misdaadprogramma om de kijkers nog meer de schrik aan de jagen van wat er wellicht allemaal zou kunnen gebeuren.

Om Veronica natuurlijk wel een kans te gunnen heb ik samen met mijn vriendin de sextest “Ben je goed in bed?” gedaan. We kregen een zeer slecht gepresenteerd programma (met amateuristische filmpjes) voorgeschoteld met vragen die niets te maken hebben met je bedkwaliteiten. Tussen de vragen door kwamen er promotiefilmpjes van alle presentatoren van Veronica (dit had dus totaal niets met het programma te maken). Door deze filmpjes weet ik nu wie er allemaal gaat presenteren en voor welk programma dat zal gaan gebeuren, verder weet ik nu waar zij op kicken en welk eerste baantje ze hebben gehad. Echt een zeer waardevolle toevoeging. NOT!
Dan de uitslag van de test… Ik bleek minder punten gescoord te hebben dan mijn vriendin… Want ik wist dat een EX-vriendin van mij ooit wel eens een orgasme had gefaked. Die ex wist niet eens hoe d’r eigen lichaam in elkaar zat en hoe ze klaar kon komen en daar kreeg ik dus minpunten voor!(???)
Uit de test bleek trouwens dat zowel mijn vriendin als ik beesten zijn in bed. De uitslag klopt dus zeer zeker wel, aangezien ze mij altijd ‘konijn’ noemt…

Tussen de reclameblokken door kregen we een dramatisch filmpje te zien met alle huidige presentatoren/presentatrices die een doodskist droegen op een strand… Na een minuut werd er ineens gezegd: “GEINTJE” en daarna kwam het nieuwe credo: “Veronica; eindelijk weer iets fatsoenlijks op tv.”
Als dit humor is, dan kunnen ze mij beter begraven… Een beter idee lijkt mij om Veronica inderdaad definitief te begraven. Flikker die zender maar van de kabel af!


3 reacties

Yannick · 17 maart 2003 op 19:16

Yep, weggooien met die zooi.

Kees Schilder · 18 maart 2003 op 11:41

Niet om het een of ander, Casperio.Maar waarom schrijf jij in Godsvredesnaam ‘maar’ een keer per maand?
Topcolumn!
groet
paco painter

Godspeed · 20 maart 2003 op 09:50

Naar aanleiding van deze column gisteren avond eens naar Veronica gezapt.
Ligt er een dame op de bank een strip weg te geven. Deze dame zou normalerwijze in geen enkel weekblad een foto serie krijgen, aangezien er op de meeste plaatsen iets teveel zit en waar wat mag zitten wederom te weinig zit.

Ondertussen is er onder in beeld een SMS balk zichtbaar waar de onnozelaren onder ons SMS-jes naar toe sturen.

* Eindhoven rules
* de mijne is 16 cm
* hallo, hier Zwolle

Wat moet je hier mee?

Als dan het broekje ook nog uitgaat, en je denkt dat zie niet vaak op TV, blijft die klote SMS-balk in beeld, en heb je dus net niets gezien.

Wie zit hier nu eigenlijk op te wachten???

Met video, DVD en internet is toch iedereen die een naakte vrouw wil zien in de mogelijkheid dit te doen als het hem zelf uitkomt, en niet ’s avonds om 11 uur als je eigen vrouw al slaapt.

Geef een reactie

Avatar plaatshouder