Voor de spiegel  fluisterend naar jezelf een rijtje persoonlijke uitdagingen spreken is het eerste wat je hebt bereikt! Nu de andere uit jouw rijtje van voornemens realiseren en in December van 2019 alle lof, ‘oh’s en ah’s’ te mogen horen.

Nee, niet- zoals miljoenen landgenoten- voordat 2018 verdween van alles roepen terwijl je weet dat het bij voornemens blijft. ‘wat goed (in alle dialecten en talen dat ons land rijk is) dat je dat gaat doen!’ stoppen met roken, afvallen, meer bewegen, sporten, minder alcohol nuttigen, minder suiker, snoepen, minder of geen vlees, minder CO2 uitstoten, studeren, toch het diploma hallen, meer aandacht voor jouw oude moeder, vader, zus, broer en/of alletwee) met een geestelijk beperking, op tijd belasting betalen, schulden aflossen, niet meer lenen, minder consumeren, liever zijn voor de buurvrouw, buurman ( naast- onder en /of boven, de hond uitlaten als het ‘cats & dogs rains’, niet meer zo hard rijden, meer de BOB zijn, niet met de mobiele telefoon aan de gang als je fiets, wandelt ( kijk uit eikel, trut, dombo, loser  en andere scheldwoorden),op het strand ligt, eindelijk het besluit uitvoeren van de scheiding nu alle kinderen uit huis zijn, jullie niet meer thuis wonen of gewoon omdat jouw minnaar, minnares – na 15 jaar- jou nu opeist!

Doen, gewoon doen maar niet nu van de toren blazen, van de daken roepen, lallend  rond toeteren in een gezelschap van andere lallenden. Nee, vertel niet, zeg niets maar doe het gewoon want dan heb je aan het einde van dit jaar niets te verklaren waarom je alweer zoveel voornemens niet hebt waargemaakt!

Ik wens u allen de voornemens waar u in December 2019 dan ook pas echt trots op kunt zijn en de ‘oh’s en ah’s’ je 100% hebt verdiende. ‘ zo, je bent kilo’s afgevallen’, ‘eindelijk ben je gescheiden, dat werd wel tijd na 15 jaar’ ‘zeg hoe weet jij dat ik een vriendin hebt?’  Eikel, ik ben haar partner en al 15 jaar de minnaar van jouw vrouw’

 

( En nu reageert u wat zijn jouw voornemens Nummer 22?  Even geduld in Juli 2019 volgt een update, maar dit terzijde)


Nummer 22

Verwarde, inmiddels Anno 2020 minder verward, en mede oprichter van het Absurdisch Verbond met als mede lid en co oprichter Kees Schilder "Paco Painter"en zijn andere alter ego's. Prof.dr.mr.ir. R. Leijdecker (1955) van het O.I.L. Onderzoeks Instituut Leijdecker waarnemer, beschouwer en publicist over maatschappelijke ontwikkelingen met een knipoog. Een flinke knipoog! Reiziger over onze aarde, kijker en luisteraar naar anderen.

0 reacties

Geef een reactie