Godzijdank laat ik de ballen van Thea niet verwijderen. Die heeft ze namelijk niet. Volgens de dierenarts wel, drie maanden geleden. Een medische misser. Thea is een poesje. Theo is wel de Sjaak vrijdag. 

Categorieën: #Weekopdracht

Suus

Huis, tuin en keuken typiste. Meer een blogster dan columniste, schrijf graag over dagelijkse sores in Jip en Janneke taal. Regelmatig met een kat op mijn toetsenbord die hfgrts;s;saa;llal;kk sas typt.

5 reacties

Mien · 25 januari 2019 op 07:16

Waar ik aan denk?
Arme poes en aan Waes de Belg.

    Suus · 25 januari 2019 op 16:24

    Ja, arme Theo. Waes de Belg: TOP, ik ga al jaren op vakantie met die man.

Nummer 22 · 25 januari 2019 op 09:33

De ballen verstand van poezen en katten.. maar opereren doe ik graag… inkijk operaties.. via een scoop..mijn favoriet…

Geef een reactie

Avatar plaatshouder