Moe word ik van het tafel televisie geleuter na een gebeurtenis, van beelden op de televisie van aanvallen op handhavers, van het winkel plunderen, van warrig uitleg over de ‘versoepeling’ voor deze en die groepen in onze samenleving, van het beginnend politiek lijstrekkers ‘name sharing’, van weermannen in kostuums op de televisie die vertellen dat het een warme dag was en mogen nog warmer, van … ja van wat nog meer? Over black lives matters? de lhbtq discriminatie in Polen?over het dodenaantal corona dat telkens weer ern ‘record’ wordt genoemd alsof het wereldkampioenschap besmettingen competitie een winnaar moet opleveren, over een prinses als fashion influencer, over vakantie vieren in eigen land, over Omroep Max en Henk K. als zelf benoemde spreekbuis voor zichzelf en hoog bejaarden. Denk! na stem nooit op Henk of zoiets.

Opportunisten van alle kleuren vechten met andersdenkende opportunisten.

Ik voel me een slaaf van de media meester die ik gelukkig kan uitzetten. Over Youp’s geleuter wil ik niets maar dan ook niets meer horen en lezen. Weg ermee jij Youp uit de NRC!

We sukkelen verder, we zoeken naar beelden van hen die van de sokkel getrokken moeten worden omdat het moet! Van wie? Van u, van hen, van mij?

Ik kijk naar de lucht… gelukkig veranderlijk!


Nummer 22

Verwarde, inmiddels (na alle jaren hiervoor) Anno 2022- Juli 3 minder verward, en mede oprichter van het Absurdistisch Verbond met als mede lid en co oprichter Kees Schilder "Paco Painter"en zijn andere alter ego's. (De inmiddels emeritus) Prof.dr.mr.ir. R. Leijdecker (1955) van het O.I.L. Onderzoeks Instituut Leijdecker waarnemer, beschouwer en publicist over maatschappelijke ontwikkelingen met een knipoog. Een flinke knipoog! Reiziger over onze aarde (4 x helemaal rond ) kijker en luisteraar naar anderen. Eigenlijk, de Eigenheimer onder de eigenheimers, maar dat alles geheel terzijde.

2 reacties

van Gellekom · 4 juli 2020 op 10:45

Ik Heb genoeg van al die statements. Tijd voor een verse negerzoen!

Nummer 22 · 4 juli 2020 op 16:21

Van….. Sylvana Simons?!

Geef een antwoord

Avatar plaatshouder