Lieve leeuw zoekt contact met leeuwin. Deze zoekende jonge leeuw is van nature lui, ligt het liefst in het hoge gras en houdt van een dutje in de zon en speelt graag met kleine leeuwtjes. Een leeuwin, die tegen een balletje heeft getrapt op een strak geschoren grasmat mag deze mooie leeuw,
voorzien van keurig manen, met gezwinde spoed, maar zo snel als een gazelle,een cheetah of luipaard, mailen of kom gewoon langs. Gaan we samen eerst een girafje prikken of een jong olifantje? Leeuwen winnen, toch!

Categorieën: #Weekopdracht

Nummer 22

Verwarde Oprichter van het Absurdisch Verbond met als mede lid en co oprichter Kees Schilder "Paco Painter"en zijn andere alter ego's. Prof.dr.mr.ir. R. Leijdecker (1955) van het O.I.L. Onderzoeks Instituut Leijdecker waarnemer, beschouwer en publicist over maatschappelijke ontwikkelingen met een knipoog. Een flinke knipoog! Reiziger over onze aarde, kijker en luisteraar naar amderen.

1 reactie

Nummer 22 · 11 juni 2019 op 19:41

De eerste kiwi smaakte wel ondanks dat we vleeseters zijn, hup nu naar een Kameroense lekkernij! Leve wij leeuwen en leeuwinnen, winnen!

Geef een reactie