Een virus waart rond, een biermerk lijdt, enfin.
De uitbraak is nog geen pandemie maar een epidemie dat als sluipmoordenaar op jacht is naar de zwakkeren zonder enige weerstand en sloeg en slaat keihard toe in China!

‘We gaan gewoon op vakantie hoor, we zijn niet bang’, sprak een hoog bejaard echtpaar uit een- niet nader te noemen Europees land- tegen een journalist uit Bielefeld. Of de 2 hoogbejaarden gezond en wel terugkomen?
In een Oostvoornsekroeg wordt geen Corona bier meer geslurpt.
De angst besmet te raken via de mond een slok te nemen uit een fles van dit merk,is groot.

Cor Ona uit Termunterzijl wordt belaagd door de internationale nieuwszenders met hun camera sjouwers en interviewers met een lulijzer in de hand maar ver voor de mond hooudend van Cor Ona ‘One question mister Ona, when did you detected that the virus caused your illness with caughing in the open air?’
Cor, in een gestreepte lange oyamabroek, op wollen oantoffels en een T- shirt met opdruk ‘ Fuck off I am a scientist’ begon direct te hoesten en de 156 interviewers,vanuit de hele wereld, stapten verschrikt achteruit.
Shit, shit, scheisse,..onze mondkapjes vergeten!
‘Well, it’s our family disease since 1756 and we survive still without no severe incidents’, en nou opzoutuh voordat ik weer ga hoesten.

Het Corona virus is levensbedreigend alleen ergert het mij dat ‘jan en alleman’ gewoon op reis gaan zonder enig besef dat ze de ‘overbrengers’ kunnen worden van dit virus.

‘Mam, we zijn op de televisie in het journaal van 8 uur!Nou tot over 3 weken…China here we come en doe je groeten aan opa en oma, zeg maar dat we rechtstreeks vanaf Schiphol bij terugkomst bij hun op bezoek komen. We nemen een kadootje mee!’

Categorieën: #Weekopdracht

Nummer 22

Verwarde, inmiddels Anno 2021 minder verward, en mede oprichter van het Absurdistisch Verbond met als mede lid en co oprichter Kees Schilder "Paco Painter"en zijn andere alter ego's. (De inmiddels emeritus) Prof.dr.mr.ir. R. Leijdecker (1955) van het O.I.L. Onderzoeks Instituut Leijdecker waarnemer, beschouwer en publicist over maatschappelijke ontwikkelingen met een knipoog. Een flinke knipoog! Reiziger over onze aarde (4 x helemaal rond ) kijker en luisteraar naar anderen. Eigenlijk, de eigenheimer onder de eigenheimer, maar dat alles geheel terzijde.

3 reacties

van Gellekom · 29 januari 2020 op 07:52

Ik zeg alleen : 5G masten in Wuhan geplaatst. !!!! Zeg ik dan iets geks? Wij vragen het aan een volslagen idioot.

van Gellekom · 29 januari 2020 op 13:53

Het coronavirus blijft nu toch weer heel ver weg nu een man in Duitsland niet besmet is geraakt. Hij zou zijn gestoken door een Chinese vrouw, die agressief op hem instak met een Cornetto-ijsje gevuld met gestoomde virusvlokken .
Wereldwijd zijn er zo’n kleine 5000 mensen onbesmet en over de honderd uit de dood opgestaan door het virus.
Prof.Dr. H. Totenmet Zet, viroloog en amateur vlindervanger te Zwangerveen: ‘Wij doen er alles aan om te voorkomen dat het virus niet besmet. Zo arresteerden wij gisteren nog een drietal terroristen van de terroristen-organisatie ” medische missers” die een ultieme terroristische poging deden een vaccin te vinden en los te laten op de wereldbevolking. De Var ( Virus anti risico) besloot na overleg met de KNVB (Koninklijke Nederlandse Virus Bond) de terroristen een rode kaart te geven.”
“Laten wij hopen,” aldus Prof.Totenmet Zet, dat het virus zich in de toekomst probleemloos kan blijven manifesteren en ontwikkelen. Want waar blijven we anders met onze democratische rechten…’

    Nummer 22 · 29 januari 2020 op 21:03

    Precies, ik steek een Corona sigaar in de fik, zei dien deegsliert J.Derksen. ‘exicaantje orajje hoed t’s corana die t doet’. Mevrouw Den Zeikert uit Merksem sprak een menigte van opstandige concurrende virussen toe in het lab van het virusrensies instituur in Medemblik aan Zee. ‘ Nondeju Ebola HIVs , Goneureas stadebielocokcen en siefilluss seikers ..niet zeuren. Ga gewkkn verder met jullie besmettend zendelingen werk. Ob..zijn jullie al bij Trump, Poetin, Duarte Assad, Chavez op bezodk geweest?

Geef een antwoord