Zeg, ben je nu helemaal van de pot gerukt! ‘doe een stapje naar voren’ Ik zit in een rolstoel en kan geen stap ooit meer verzetten. Wat zegt u? Nee, ik ben niet op snel mijn teentjes getrapt want die ..heb ik al jaren niet meer, Eikel!

Categorieën: #Weekopdracht

Nummer 22

Verwarde, inmiddels (na alle jaren hiervoor) Anno 2022- Juli 3 minder verward, en mede oprichter van het Absurdistisch Verbond met als mede lid en co oprichter Kees Schilder "Paco Painter"en zijn andere alter ego's. (De inmiddels emeritus) Prof.dr.mr.ir. R. Leijdecker (1955) van het O.I.L. Onderzoeks Instituut Leijdecker waarnemer, beschouwer en publicist over maatschappelijke ontwikkelingen met een knipoog. Een flinke knipoog! Reiziger over onze aarde (4 x helemaal rond ) kijker en luisteraar naar anderen. Eigenlijk, de Eigenheimer onder de eigenheimers, maar dat alles geheel terzijde.

3 reacties

van Gellekom · 16 november 2019 op 12:39

Het goede nieuws is dat je dan ook niet kunt hielenlikken 😀

  Nummer 22 · 19 november 2019 op 20:40

  Precies! En hielenlikkers… stinken uit hun mond. Het is maar goed dat er geen geurtelevisie bestaat want dan is de meur van hielenlikkend Mediapark dr oorzaak van de stikstof problematiek. Hielendlikkende commerciële tv zenders met Talpa blind voorop oh ok de geur van kadavers met gieren en persmuskieten erop als hun stroop van baggernieuws. De aasgieren song:
  Likken, likken,likken
  Bagger, bagger, bagger
  Klikken, klikken, klikken
  Stront, stront, stront
  We meuren uit de bek
  24 uur een dag totaal rond!

Arta · 24 november 2019 op 02:16

Je kunt wel een wit voetje halen… 😂

Geef een reactie

Avatar plaatshouder