De kortste daglicht dag op het noorderlijk halfrond. Enfin, de tijd om 12 uur in bed te liggen en te dromen over Malieveld protestvrije tijden, over van alles en nog wat dat je niet wenst te gebeuren. Zo ook Pieternel uit Doodstil, die onder wollen dekens wacht op haar minnaar uit het naburige Luidruchtig naar die nooit gekomen is want Pieternel is verward en dat mag, ze is 97 jaar, 3 maanden en 6 dagen op 21 december 2019.
Balancerend op de Evenaar in de zon zit haar kleinzoon Pieternol en die wenst ons allen een mooi, gezond, gelukkig, liefdevol, respectvol, protestvrij en discriminatievrij 2020!
En daar…sluit ik mij geheel bij aan.

Dus ook voor u allen. Een nieuwe ColumnX jaar 2020 !!


Nummer 22

Verwarde, inmiddels (na alle jaren hiervoor) Anno 2022- Juli 3 minder verward, en mede oprichter van het Absurdistisch Verbond met als mede lid en co oprichter Kees Schilder "Paco Painter"en zijn andere alter ego's. (De inmiddels emeritus) Prof.dr.mr.ir. R. Leijdecker (1955) van het O.I.L. Onderzoeks Instituut Leijdecker waarnemer, beschouwer en publicist over maatschappelijke ontwikkelingen met een knipoog. Een flinke knipoog! Reiziger over onze aarde (4 x helemaal rond ) kijker en luisteraar naar anderen. Eigenlijk, de Eigenheimer onder de eigenheimers, maar dat alles geheel terzijde.

0 reacties

Geef een reactie

Avatar plaatshouder