Neem plaats op een stoel voor een grote spiegel en praat eens met uzelf over welke voornemens voor jezelf nu goed of slecht zijn. Kortom, lieg tegen jouw eigen geweten en een mind full met shit gedachten over welk onderwerp dan ook. Lucht dat op? Ligt aan wat een ‘shitty’ gedachten en voornemen zou kunnen zijn. Aha, verliefd op een collega die een rode kleur krijgt op haar gezicht en jij dat voelt als ‘ze wilt mij’en jij haar of als je een vrouw bent andersom. Je wilt een geldautomaat laten ontploffen om snel rijker te worden. Shitty gedachten?, of…
Vervolgens neem je voor om dit jaar ‘s te stoppen met zelfmedelijden en een uur te gaan kakken op een bedrijfstoilet en gaat swipen. Ik schrijf maar wat, maar dat terzijde. Hier mijn voornemens voor 2020:
Zegeltjes sparen van AH levert 6% rente op en cash uitgekeerd na een vol spaarzegelboekje.
Mijn tanden wit laten blijven
Mijn 3 kinderen net zoals in 2019 weerhet maximum toegelaten bedrag te schenken
Mijn echtgenote te vermurwen om .. nou ja.. om..?
Op de E-fiets naar het werk op 189 km afstand en dat minimaal 8x per maand.

Ach, voornemens is net zoaks geloven in iets dat er niet is of uitgevoerd zal worden.

Samenvattend, mijn voornemen is geen voornemens uit te spreken, op te schrijven en vooral mezelf niet voor de gek te houden.

WAT ben jij aan het doen voor de spiegel? Wie ik? Ja JIJ! Oh, dat weet je toch lief, dat doe ik elk jaar op de 10e dag van de 1e maand in een nieuw jaar! Och natuurlijk, zeker jouw mind full vullen met niets? Correct! Zullen we samen nu je toch hier bent even…..?

Categorieën: #Weekopdracht

Nummer 22

Verwarde, inmiddels Anno 2021 minder verward, en mede oprichter van het Absurdistisch Verbond met als mede lid en co oprichter Kees Schilder "Paco Painter"en zijn andere alter ego's. (De inmiddels emeritus) Prof.dr.mr.ir. R. Leijdecker (1955) van het O.I.L. Onderzoeks Instituut Leijdecker waarnemer, beschouwer en publicist over maatschappelijke ontwikkelingen met een knipoog. Een flinke knipoog! Reiziger over onze aarde (4 x helemaal rond ) kijker en luisteraar naar anderen. Eigenlijk, de eigenheimer onder de eigenheimer, maar dat alles geheel terzijde.

2 reacties

van Gellekom · 11 januari 2020 op 09:02

Prachtige voornemens. Mijn voornemen is een voornemen. Waarvan akte

    Nummer 22 · 11 januari 2020 op 22:35

    Voowaar van Gellekom een voor waardig vooruitzicht op uw voor nemen

Geef een antwoord