Zeg schat…

Ja,zeg het eens

Nou, ga je…

Wat nou ga je?

Nou gewoon mee met mij naar..

Naar wat?

Schat, het is 28 december of is het al 29 december 2019?

Vraag je dat mij of?

Gewoon lieverd, schat and my love, my sunshine..Ik heb jou lief!

Niet overdrijven nu!

Nou.. ga je dan mee?

Waar naar toe, wees eens een keertje duidelijk!

Gewoon samen naar de oliebollenkraam in het dorp!

Natuurlijk ga ik mee!,

Oliebol!

Categorieën: #Weekopdracht

Nummer 22

Verwarde, inmiddels (na alle jaren hiervoor) Anno 2022- Juli 3 minder verward, en mede oprichter van het Absurdistisch Verbond met als mede lid en co oprichter Kees Schilder "Paco Painter"en zijn andere alter ego's. (De inmiddels emeritus) Prof.dr.mr.ir. R. Leijdecker (1955) van het O.I.L. Onderzoeks Instituut Leijdecker waarnemer, beschouwer en publicist over maatschappelijke ontwikkelingen met een knipoog. Een flinke knipoog! Reiziger over onze aarde (4 x helemaal rond ) kijker en luisteraar naar anderen. Eigenlijk, de Eigenheimer onder de eigenheimers, maar dat alles geheel terzijde.

2 reacties

van Gellekom · 30 december 2019 op 12:16

Mijn buurman Wiebe droeg altijd, de in een papieren zak aangekochte oliebollen. Dat betekende verder niets. En toch vertrouwde je het niet.

    Nummer 22 · 30 december 2019 op 19:42

    Precies, mijn buurman Sven uut Drente, ingeburgerd na een cursus “wanneer moeten de tulpenbollen de grond in?’ betrapte ik in de nacht van 28 op 29 december, omstreeks 02 uur 23, bij het oliebollen planten. ‘zo zo buurman, oliebollen?’ Ja, professor doctor meester ingenieuw R. (Sven is correct ingeburgerd op het IKC Integraal Klagen Centrum v/h PC basisschool De Schaapjes van de Herder, maar dat terzijde) oliebollen moeten toch nu de grond in? Klopt, Sven.. in 2020 heb je dan een oliedommebollenboom in de tuin.
    Van deze oliebollen dingen des leven wordt het inburgeren als Drent in Gelderland, tenminste nog leuk!

Geef een reactie

Avatar plaatshouder