Heerlijk ‘the blues’ mogen beleven na het net van bil te zijn geweest als… desert, als een toetje, als de kers op de pudding en dat na een nachtnaar blues music te hebben geluisterd, tegen elkaar hebt geschurkt zonder de mede schuurder zo dichtbij helemaal niet… te kennen! Swinging the night away.

In trance, de blues gitaar en piano, saxofoon jouw opzwepend je nog net niet ter plekke een orgasme gaf zonder dat iemand jouw gekreun en draaiende ogen zou opmerken. De blues band bespeelt alle zintuigen. Je waant jezelf in het zuiden van de USA.

De ochtend begint en je loopt dronken maar gearmd met de onbekende andere blues liefhebber naar het huis dat gekozen is. ‘Ik bij jou of jij bij mij?’. Het bed is nog koud, het dekbed ook. Het snurken is nog niet begonnen en jullie gaan elkaar hartstochtelijk verkennen. ‘Ja, ja..ga door, dieper..ja daarrrr’ en je ogen tollen en dan…. roep je stop! Ik wil een…. gratis SOA!.. de one night stand blues nu jouw bedgenooy kijkt je met lodderige ogen aan? Wat een SOA?en.. gratis? Bijna begint het gesnurk, gerochel en het scheten laten door de hoeveelheid bier zuiperij. Je zegt’eenn gratis SOA heb ik gekregen van de postbode! Je ziet de angst ontstaan..jouw bedgenoot wil eruit, weg van jou maar dat wil.je niet. Wacht nou’s effuh, het is een gratis…. Seksueel Onmisbaar Attribuut een…. condoom! En nu nondeju opschieten, rol de SOA af.. Kiek nou ‘s het ..staat. let’s do it now. Laten we onze one night stand blues zelf gaan spelen. Happy Blues Heaven here I..come for the first time.. Yeahhhh..

Hoe heet je eigenlijk?


Nummer 22

Verwarde, inmiddels Anno 2021 minder verward, en mede oprichter van het Absurdistisch Verbond met als mede lid en co oprichter Kees Schilder "Paco Painter"en zijn andere alter ego's. (De inmiddels emeritus) Prof.dr.mr.ir. R. Leijdecker (1955) van het O.I.L. Onderzoeks Instituut Leijdecker waarnemer, beschouwer en publicist over maatschappelijke ontwikkelingen met een knipoog. Een flinke knipoog! Reiziger over onze aarde (4 x helemaal rond ) kijker en luisteraar naar anderen. Eigenlijk, de eigenheimer onder de eigenheimer, maar dat alles geheel terzijde.

2 reacties

van Gellekom · 13 december 2019 op 07:59

Ik luister naar Cuby & The Blizzards. Daarna John Mayall and the Bluesbreakers. Ik zag ze beiden in 1968 in het concertgebouw. Ik droom er nog wel eens van tijdens een nachtmerrie over een Soa met slagroom

Geef een antwoord