Ik ben iets vergeten maar weet niet wat. Mijn sokken?, zegt u.

Wie bent u, ik ken u niet! Ga weg, ga weg. Ook mijn broek vergeten aan te trekken?, nou het moet niet gekker worden mevrouw. Waar is mijn hemd, ik heb het koud. Geef hier, dat is mijn trui en dat is mijn bril!

Een beetje vergeetachtig? Kom nou zeg, ben ik nu gek of bent u dat?

Papa, ik ben jouw dochter Marloes. Nee, dat kan niet, ik heb geen dochter, en wat is dat een dochter. Oh, ik zie het,je ben Kees mijn zoon, die heb ik wel, maar je ziet er zo vreemd uit. Dag jongen! Kom, ik ga met je mee, zoeken we samen naar jouw moeder.
Zo laat nog op straat ben je verdwaald?

Geef mij een hand, je bent zo thuis hoor.

Categorieën: #Weekopdracht

Nummer 22

Verwarde, inmiddels Anno 2021 minder verward, en mede oprichter van het Absurdistisch Verbond met als mede lid en co oprichter Kees Schilder "Paco Painter"en zijn andere alter ego's. (De inmiddels emeritus) Prof.dr.mr.ir. R. Leijdecker (1955) van het O.I.L. Onderzoeks Instituut Leijdecker waarnemer, beschouwer en publicist over maatschappelijke ontwikkelingen met een knipoog. Een flinke knipoog! Reiziger over onze aarde (4 x helemaal rond ) kijker en luisteraar naar anderen. Eigenlijk, de eigenheimer onder de eigenheimer, maar dat alles geheel terzijde.

6 reacties

Suus · 13 juli 2019 op 18:08

Kippenvel,

Dorine · 13 juli 2019 op 19:47

Ja, ik voel het.

Mien · 13 juli 2019 op 22:15

Herkenbaar. Goed verbeeld verwoord.

Nummer 22 · 14 juli 2019 op 09:25

Dank jullie allemaal. De woorden en zinnen waren er zo en ik zag het beeld zo voor mij.

Geef een antwoord