Ik zie iemand lopen en ik spring bovenop hem. Of misschien wel een haar, want soms zie je het verschil niet. ‘Vertel me waarom we leven, vertel me waarom we leven voordat we sterven!’ ‘Zeg, spoor jij wel?’, vroeg het schepsel. Daarna antwoordde ik ‘Nee! Ik ben al ontspoort bij mijn geboorte, valt dat niet te zien? Kijk naar me, kijk naar me jij niet levenswaardig stuk ongedierte!’ De politie besprong mij even later en voerde mij weg naar een bureau met god zij dank koffie. Ik zat daar zo voor me uit te staren zonder al teveel gedachtes, terwijl de koffie langzaam mijn maag in druppelde. Ik drink dan wel koffie, maar niet met al teveel snelheid. De wc moet je zolang mogelijk uitstellen. Er zijn helse oorden en smerige oorden. De wc is het beide. Dubbel zoveel reden om er zo min mogelijk te zitten. Waarom mensen er wel eens neuken is mij dan ook een compleet raadsel.

Een agent kwam tegenover me zitten en vroeg me waarom ik het schepsel zomaar op straat besprong. ‘Ik verveelde me. Verveling doet gekke dingen met een mens weet u. Het ene moment zit je je gewoon intens te vervelen en het andere moment zit je zomaar bovenop iemand.’ Ter voorbeeld sprong ik bovenop de agent. Hij vond het wel plezant. Hij wierp me op het bureau, trok mijn broek uit en mijn slipje en penetreerde mij zomaar de hemel in. Als je iemand hoort zeggen in de zevende hemel te zijn, weet je hoe vaak dat geile beest van bil is geweest. Wie beweert dat politiebureau’s nare plaatsen zijn, moet hier maar eens een blik op werpen.

Na het hele spektakel vroeg ik om nog een koffie zonder sigaret. Mensen die roken na seks zijn mesjogge. Koffie bevordert de kwaliteit van seks, maar vermindert de smaak van sperma. Zo leer je nog eens iets tussen alle onzin door. Neem gewoon een kop koffie en ga na wat minuutjes rust gewoon weer verder met de fysieke inspanning. Seks is te verslavend om al na één keer te stoppen.
Wat er na de seks gebeurde? Geen idee, ik was teveel afgeleid na dat hele seksgebeuren. Ik stond in ieder geval wat tijd later weer buiten en keek om mij heen. Ik verveelde me. Het leven is een cirkel, we denken alleen in vierkanten.

Categorieën: Gein & Ongein

5 reacties

Prlwytskovsky · 12 maart 2010 op 12:22

Autobiografisch, Shit? 😉

En je hebt gelijk, de wereld is als een grammofoonplaat: alles draait om het gaatje.

Marley_jane · 13 maart 2010 op 03:01

Ik vraag me nu wel af waarom een sigaretje na de seks niet goed is….. :eh:

:hammer:
Leuk!

axelle · 17 maart 2010 op 21:20

Dit is té herman brusselmans. 2Nd try

Mien · 19 maart 2010 op 21:14

Lady Gaga valt hierbij in het niet!

Shit op de WC kan ik me ook moeilijk voorstellen.

Mien

LouisP · 19 maart 2010 op 21:20

’t heeft inderdaad heel veel weg van Brusselmans maar zoals ik die graag lees, zo lees ik ook graag deze Shitonia’s..

L.

Geef een antwoord