Bomen met rood bruine bladeren worden gediscrimineerd!

Zo,…. beste lezer heb ik uw aandacht door de titel?

Mooi! Leest u gerust verder en uw reactie wordt, door mij en de bomen met rood bruine bladeren, hoog gewaardeerd. De 4 jaargetijden in vogeltoon wordt voor u gefloten! Alleen..

De kwestie is deze…. tenminste als u uw oren en oren goed de kost geeft, Wij ! bomen met rood bruine bladeren worden  gediscrimineerd. Wat u zegt, Ja, ik zeg het u als Noorse Esdoorn Al 17 jaar logeer ik in de tuin van Professor dr.mr.ir. R. Leijdecker. Zijn naam moet enkele van u bekend zijn.

Wij vragen uw hulp om te stemmen, bij de volgende verkiezingen,  op de NRBBP! Mevrouw Bladerrood is de lijstertrekker, helaas? geen enkele lijster in onze bomen te zien Geen nest, geen gekwetter van de net uit hun ei komende jonkies! Zelfs de Schijtlijster van de PVV; partij Voor Vogels discrimineert nu het ergst.

Dus… noteer:  De Nederlandse Rood Bruine Blader Partij!

Lid worden? Doenz!

Neem contact op met Jeroen v.d.Boom, zanger van beroep.

 

 

6 gedachten over “Bomen met rood bruine bladeren worden gediscrimineerd!

  1. Nestdrang moet gestimuleerd worden. Tiny houses for birds in darkred leafs and white trees shall be promoted worldwide beyond expectations, aldus.

  2. Geert heeft vandaag wel iets beters te doen. Justitie pesten. Tijdrekken. Allemaal favoriete hobby’s van deze persoon in kwestie. Ik wens hem en zijn advocaten in deze geen succes. Wel lang leve het vrije woord. Maar niet lang leve aanzetten tot haat en discriminatie. Boeeeeee! Geld overigens ook voor bomen in tuinen en langs snelwegen. By the way, zogezegd.

    • Precies. Er moet meer geboomd worden over belangrijker zaken als de rode esdoorn vogel met de gele snavel. De Yellow Snail bird. Zeldzaam, heel zelfzaam want ze seiken graag als fractie met elkaar. De hollandse naam is: de lafbek vogel ook wel bekend als de Gele Pisseiker. Het is maar dat je dit Mien nu ook weet!😉

Geef een reactie