0 en O hebben iets samen. Twee tekens die signalen delen vanuit een middelpunt, gelegen vlak onder de navel. Een onderbuikgevoel zogezegd. Beiden zijn ze een beetje misselijk en licht in het hoofd. Een hoofd dat maar moeilijk te zien is. Zowel 0 als O dragen het een beetje verscholen achter de schouders. Verlegen en ietwat preuts. Zo gaat dat met kalverliefdes, die stierlijk vervelen achter zich laten en alleen nog maar kunnen praten over koetjes en repen, met chocoladen glimlach.

Zwijgzaam lopen ze hand in hand richting het bos. 0 en O. 0 wat opgeblazen en O wat ingehouden. Ze groeien langzaam naar elkaar toe. Hormonen stuiteren in de keel. Ze zoeken een mooi plekje, voor dat wat onvermijdelijk te gebeuren staat. Het struikgewas ritselt zachtjes in de zomerwind. Diep in het bos vinden ze een kleine open plek met zacht venusgras. Eros en Amor schaterlachen, verscholen in een dennenboom.

Uitkleden is er niet bij. Open en bloot, naturel en naakt springen 0 en O op elkaar en versmelten samen hevig tot 8. Applaus uit de dennenboom volgt. 0 en O rollebollen geil door het gras en nemen elkaar van alle kanten. Geven zich compleet over aan teder bonkend liefdesspel. Met geen stok zijn ze uit elkaar te drijven. Sterker nog, de stok wordt ingezet en meegenomen in hun passie.

0 en O transformeren beurtelings tot d, b en p, raken volledig de kluts kwijt. Het hoogtepunt staat al op springen. Geen stokje meer voor te steken. Penetratie volgt. O, O, O … yes, yes, … 0, 0, 0 … yes, yes, yes … Q, Q, Q … yes, yes, yes … en klaar zijn Kees en Kees met kezen. 0 en 0 zien sterretjes en vallen samen in een diepe slaap. Sweat dreams volgen. Zzzzz …

Categorieën: Diversen

Mien

Bewonder luidruchtig en verwonder in stilte

1 reactie

Mien · 14 juli 2022 op 22:26

Best een goed verhaal, al zeg ik het zelf. Weer eens wat anders dan Q en Q. Wie kent ze nog?

Geef een reactie

Avatar plaatshouder