Internet, geweldig dat ze het hebben uitgevonden. Minder leuk als er weer eens een storing is.
Ik was van plan om eens lekker wat columns te gaan lezen.
Op het moment dat ik de site aanklik, zie ik staan dat de webpagina niet kan worden weergegeven.
Godverdomme, niet weer!
Dit is de vijfde keer al de afgelopen twee weken en ik betaal toch genoeg om fatsoenlijk en normaal te kunnen internetten?
Driftig reset ik de modem en de router en kijk ongeduldig op mijn laptop of ik een Google scherm zie verschijnen. Helemaal niets! Na een paar keer alles gereset te hebben ben ik zo geïrriteerd en chagrijnig dat ik mijn mobieltje pak en naar mijn provider bel.
‘Toets één als u informatie wil voor kabeltelevisie, toets twee als u informatie wil over het internet, toets drie’…….Ja ja blabla schiet nou maar op!
Driftig toets je de nodige toetsen in en je hoort een vervelend muziekje.
Na vijf minuten hoor je eindelijk een stem. Er zijn nog tien wachtende voor u, er is momenteel een wachttijd van meer dan tien minuten, wilt u het later nog eens proberen toets twee, wilt u wachten blijf dan aan de telefoon hangen.
Je bijt wat aan je nagels en loopt kwaad door de woonkamer heen.
Eindelijk krijg je iemand aan de telefoon.

‘Goedenmiddag mevrouw, met Ton waarmee kan ik u helpen?’

Nou ik heb nu al voor de vijfde keer sinds twee weken problemen met mijn internet, is er nu alweer een storing?

‘Ja mevrouw het spijt me, het word binnen vierentwintig uur opgelost.’

Nou daar ben ik niet blij mee, ik betaal genoeg en dit is al de zoveelste keer!

‘Het spijt me mevrouw, maar we kunnen op dit moment weinig doen.’

Nou dan weet ik genoeg, bedankt.

‘Mevrouw, mag ik u nog een laatste vraag stellen?’

Ja, dat mag.

‘Bent u tevreden met het antwoord wat ik u heb kunnen geven?’

Ik zet mijn tanden op elkaar en bal mijn vuisten zo hard dat mijn knokkels wit worden, ik kan wel schreeuwen…krijsen, die vent verrot schelden en verzin een heel scenario, uiteindelijk wens ik de man toch maar een prettige dag toe.

Elke keer weer neem ik mezelf voor om niet meer te bellen als er een storing is en gewoon rustig af te wachten. Maar ik kan het toch niet laten om mijn provider te bellen en vervolgens weer een kwartier voor Jan lul aan de telefoon te hangen om dan uiteindelijk te horen dat het binnen vierentwintig uur word opgelost. Er komt een dag dat ik iemand geen prettige dag meer toewenst en die dag gaat heel snel komen.


4 reacties

SIMBA · 14 augustus 2008 op 09:51

Ja…Cx is verslavend! 😀

lisa-marie · 14 augustus 2008 op 10:04

Weet je toen ik op vakantie was heb ik internet soms best gemist
maar als ik dit lees weet ik waarom het ook alweer zo fijn was
om geen internet te hebben op vakantie 😀

Prlwytskovsky · 14 augustus 2008 op 18:52

[quote]Godverdomme, niet weer![/quote]
ahahahaaaaa ….. motje maarnie miffe kansie gaan. 😆

SpaansePeper · 17 augustus 2008 op 11:13

Hahahahahah 😀 😆

Geef een reactie

Avatar plaatshouder