Trudy (29), mijn buurvrouw, is een alleenstaande moeder. Ze heeft vier kinderen van vijf verschillende vaders, ze is namelijk weer zwanger. Trudy is een leuk mens, een goede moeder en een fijne buurvrouw. Ze noemt me soms mam met een knipoog.

Och meisje toch. Wat och meisje toch? Ik ben dolgelukkig en de kids vinden het geweldig. Ik heb nog maar 25 liter moedermelk in de vriezer zitten, daar kan ik een half jaar de extra’s voor de kids van doen. En dan? Och meisje toch. Wat zit je nu te zeuren? Wat verdien jij per maand?

Trudy heeft dit jaar een terrasoverkapping laten plaatsen, een grotere auto gekocht en twee weken met haar kinderen gekampeerd in de Dordogne. Mijn vakantiegeld was binnen 1 minuut op, aan de belastingdienst en heb nieuwe schoenen gekocht bij de Scapino met 40% korting. Verder heb ik gewandeld en een keer verse aardbeien gekocht tijdens een fietstocht.

Ze heeft een punt.

Voelt dat niet raar om iets van jezelf te verkopen? Wat zit je nu te zeuren. Jij hebt toch ook je bank aan die vent verkocht, misschien heeft hij er wel aan geroken toen hij thuis kwam. Gadverdamme, doe even normaal. Tja, we zijn niet allemaal hetzelfde Annelies.

Vanmiddag zag ik een aanbieding bij de lingerie-kraam die ik niet kon laten liggen. Ben daarna nog even bij Trudy langs gegaan om tussen neus en lippen te vragen hoe dat nu in zijn werk ging. Meen je dat echt? Dat is niks voor jou joh. Ik wil je wel wat laten zien maar mijn vader brengt zo de kinderen terug. Ik stuur een appje als het rustig is.

In het appje staat: ik heb inmiddels een profiel voor je aangemaakt, je hoort zo dadelijk wel wat je Nickname is.  


Suus

Huis, tuin en keuken typiste. Meer een blogster dan columniste, schrijf graag over dagelijkse sores in Jip en Janneke taal. Regelmatig met een kat op mijn toetsenbord die hfgrts;s;saa;llal;kk sas typt.

6 reacties

Nummer 22 · 19 februari 2019 op 13:27

Annelies ziet haar leven van de zonnige kant. 5 kids van 5 verschillende vaders… tsja. Lingerie, lingera…den maar, toch?

Hans Schoevers · 20 februari 2019 op 08:46

Wie komt hier in haar hemd te staan?
Leuke column

Nummer 22 · 21 februari 2019 op 10:31

Als het hemd maar droog blijft.

Suus · 21 februari 2019 op 22:52

Different love heren, zoals Trudy zegt: we zijn niet allemaal hetzelfde.

    Nummer 22 · 22 februari 2019 op 11:58

    Gelukkig maar.. stel je voor dat ik…. vul maar. Pff. Mijn hemd , heb ik niet overigens..

      Suus · 25 februari 2019 op 12:13

      En stel je voor dat het gekrompen zou zijn. Je wil het niet weten.

Geef een reactie