Vandaag is de auto aan de beurt en wel een grote beurt inclusief de APK-keuring. Ik breng (voor mij nog midden in de nacht) manlief naar het station, die mag met de trein naar het werk. De auto kan ik vanaf acht uur brengen in de garage waar ik een afspraak heb gemaakt. Dus heb ik nog bijna een uur te gaan, als ik thuis kom van de eerste rit. Ik heb besloten eerst de kinderen naar school te sturen en dan pas de auto weg te brengen.
Alles loopt gesmeerd, ik breng de auto en hoop dat hij in goede handen is, je weet het immers nooit hoe betrouwbaar een garage is. Met een buurvrouw heb ik afgesproken dat zij mij, bij garage oppikt en we samen de boodschappen doen.
De uren strijken voorbij en ik wacht geduldig tot ik een telefoontje krijg dat ik de auto weer kan ophalen, ze hadden gezegd begin van de middag, dus hoop ik vanmiddag nog gebruik te maken van het karretje.
Maar al wie er belt vanmiddag, geen garage, nu kan het wat langer duren dan normaal, maar als het tegen 16.30 loopt heb ik toch een akelig gevoel en ik pak de telefoon.

De garage is blij dat ik bel, want ze hadden ons telefoonnummer niet goed genoteerd en konden mij dus niet bereiken. Ik had dus al uren eerder de auto op kunnen halen. Ik baal een beetje, maar goed alles aan en in de auto was oké en dus is ie goedgekeurd, opluchting dus wel. Meeste jaren is er altijd wel weer iets wat niet goed is geweest en dat betekende ook altijd een boel euro’s extra.

De dag is voorbij, dat auto staat nu lekker goedgekeurd te zijn, voor de deur en ik ga slapen. De auto was helemaal niet in orde en ik heb een verschrikkelijk ongeluk gehad, de remmen deden het niet. Zwaailichten, sirenes en een opgevouwen auto tegen een boom of paal, dat is alles wat ik nog weet als ik wakker wordt midden in de nacht. Ik zit rechtop in bed en moet

Dit is niet goed voor mijn zelfvertrouwen, ten eerste droomde ik over een auto, ten tweede durf ik nu vandaag niet in te stappen.
Waarom heb ik nu niet gewoon gedroomd over een leuke, lekkere vent die ik mag keuren, een grote beurt mag geven en vermaak ik me gewoon voor een uurtje of zes deze nacht.

Categorieën: Diversen

pepe

Vrouw, (schone)moeder, leerling-creatief schrijven en nog veel meer. Wil je meer lezen? Hier schrijven wij (meiden van Mary)www.meidenvanmary.wordpress.com. Ik mag één van deze meiden zijn. Schrijven is schrappen, het schrijven schrappen is geen optie.

4 reacties

deZwarteRidder · 21 december 2003 op 15:03

[quote]gedroomd over een leuke, lekkere vent die ik mag keuren, een grote beurt mag geven en vermaak ik me gewoon voor een uurtje of zes deze nacht[/quote]
Phoe 6 uur lang ? U is een beest hoor…!!
Maar zonder dolly, de oplossing voor je apk probleem en je garge is simpel, JIJ bent de klant , dus zeg JIJ tegen de garage..Hier is de auto voor de APK, ik heb hem om 13.00uur weer nodig dus DAN kom ik hem ophalen.. en zowaar hij staat klaar 😉
Tot APK..
Rich@RD

Kees Schilder · 22 december 2003 op 09:12

I love it, Pepe.Zes uren!!Om de conditie die je daar voor nodig hebt te behouden kun je je auto beter ongekeurd voor de deur laten staan. 😮

viking · 22 december 2003 op 09:57

[quote]Waarom heb ik nu niet gewoon gedroomd over een leuke, lekkere vent die ik mag keuren, een grote beurt mag geven en vermaak ik me gewoon voor een uurtje of zes deze nacht.[/quote]

Wow Pepe, waarom dromen…? 😛

Godspeed · 22 december 2003 op 12:57

Dus bij jouw is een [b]APK[/b] een [b]Algehele Penis Keuring[/b]:-D

Geef een reactie

Avatar plaatshouder