Speciaal voor haar dertigste verjaardag heeft Nana Kromdoordebocht het lokale zwembad van Zoetermeer afgehuurd. Een zoetwaterfeestje met al haar zwemvrienden. Het belooft een groot feest te worden en de badgastenlijst is enorm. Internationaal zelfs.

Maar de nationale zwemwereld geeft ook acte de presence. Lori Springplank, Sander de Onderwaterbouvier, Badje Meesterhok, Harrie Snorkel, Susanne Badmuts – van Tongeren, Fieke Borstslag, Johan Watertrappel en niet te vergeten coach Jan van Zijkantje.

Ze komen allemaal. Sterker nog, ze hebben ook samen een cadeau voor Nana gekocht. Een enorme opblaasbananenboot, met de handtekening van haar grootste idool, zangeres Nana Mouskouri. Waar ze ook nog eens toevallig naar vernoemd is. Nana’s moeder wilde graag zangeres worden. Vandaar.

Nog zeven nachten slapen en dan is het zover.

Categorieën: Diversen

Mien

Bewonder luidruchtig en verwonder in stilte

1 reactie

Nummer 22 · 31 december 2019 op 15:30

IEn komt… haar ex van den Maandverband ook nog? Jippie een feest om 2020 s spetterend mee te beginnen.
Mien, weer ‘s lachend gelezen. E.T., de reizende oud zwemster uit Termunterzijl komt ook als opblaaseend uit de Himalaya over Obe Sitas uit Snits gaan er geruchten dat hij een ‘ bommetje’ gaat uitvoeren van de 3 meter duikplank..jawel!

Geef een antwoord