‘Goedemorgen bakker!’
‘Een goedemorgen meneer!’
‘Zeg eens bakker, ik ga stront maken, mag ik van u een brood?’ ‘Da’s dan 1 euri 35 meneer…’
‘Ja, wacht eens even beste bakker, ik weet nog niet of ik het wel opeet…’
‘Da’s dan toch 1 euri 35 meneer.’
‘Uhhh, bakkertje, luister eens. Wij investeren al jaren in het maken van goede stront. Heeft ons een hoop geld gekost aan allerlei voedingsmiddelen om de juiste samenstelling te vinden. En het resultaat mag er zijn. En mooie hoop stront en het is al in diverse winkels te koop. En nu willen wij er van enkele, niet alle, maar enkele bakkers ook nog wat brood in flikkeren. Nou, als we [i]uw[/i] brood dus gebruiken – en ik zeg [i]als[/i] – dan krijgt u van ons een hoop stront. Kunt u leuk aan uw vrienden en familie laten zien. Kunt u zeggen dat uw brood er ook in zit. Nou wat denkt u ervan?’
‘Nou, meneer, dat klinkt fantastisch maar dan zou ik toch eerst eens zo’n hoop stront willen zien. Ik bedoel, je hebt stront en stront en laten we wel wezen de ene stront is dan de andere niet. Dus ik wil wel graag weten in wat voor stront mijn brood uiteindelijk terecht komt.’
‘Luister eens bakkertje, dan zouden wij elke halfgare bakker een hoop stront moeten gaan brengen, daar kunnen wij echt niet aan beginnen, kost ons een vermogen. Hebben we straks geen stront meer over. Kunnen we net zo lief meteen met modder beginnen te gooien. Niet dan, ja toch?’
‘Dan mag dan zo zijn, meneer, maar het kan me niet schelen wat u met mijn brood doet. U mag het opeten, aan de vogeltjes voeren of voor mijn part in uw reet schuiven en het met stront glazuren maar mijn brood heeft, evenals uw stront, bloed zweet en tranen gekost en dus betaalt u ervoor. Gesnopen? Aan uw gezicht te zien, denk ik niet.
Das dan heel jammer.
Voor u!’

Categorieën: Gein & Ongein

14 reacties

Avatar

Martijn · 28 februari 2005 op 11:17

[img]http://smile.smilies.nl/372.gif[/img] [b] en[/b] [img]http://smile.smilies.nl/376.gif[/img]

Groet Martijn 😀

Avatar

Mosje · 28 februari 2005 op 11:24

Ergens heb ik het vermoeden dat dit stukkie helemaal niet over stront gaat. Hoe zou dat nou komen?
😛

Avatar

momentje · 28 februari 2005 op 12:19

laat ze maar door de stront zakken Viking!!!

Avatar

Kees Schilder · 28 februari 2005 op 13:11

En? Is er betaald? 😛

Avatar

Mup · 28 februari 2005 op 13:58

Subtiel, als altijd:-D

Groet Mup.

Avatar

WritersBlocq · 28 februari 2005 op 14:49

BRÓÓÓÓÓD…. DAAR ZIT WAT IIIIHIIIINNNN!!!

Avatar

Shitonya · 28 februari 2005 op 15:58

Deze column is ook stront. Gatverdamme

Avatar

Ma3anne · 28 februari 2005 op 18:09

Wat een goorkneutel ben je toch ook. Jij doet de poepluiers waarschijnlijk? 😀

Avatar

pepe · 28 februari 2005 op 20:35

😛 😛 😛

Wat proef ik hier? O nee gatsie ik wil niet eens stront ruiken, laat staan proeven 😉

Avatar

sally · 28 februari 2005 op 21:37

Héééé,

Dit verhaal heb ik al een keer eerder gelezen van je Viking .Alleen toen ging het over papier waar jij je gat mee af zou willen vegen volgens mij.

Geweldig gevonden. 😀 😀 😀 😀 😀
💡 :hammer: :hammer:

Avatar

Louise · 28 februari 2005 op 22:00

Ik vond de titel ook al zo leuk 😀

Avatar

melady · 28 februari 2005 op 23:15

[quote]of voor mijn part in uw reet schuiven[/quote]

Dat zal dan wel een stokbrood zijn.

Melady 🙂

Avatar

WritersBlocq · 1 maart 2005 op 12:47

Haaaahaaaaahaaaaa die Melady, geweldig!

Avatar

Ab · 2 maart 2005 op 09:37

Hoi viking leuk verhaal,was lachen echt een shit verhaal,en als de bakker geen stront wil hebben,breng het deze kant op kunnen we volendammers kneden. groet ab

Geef een antwoord