Uitgeput ploffen we neer op ons door onszelf gecreëerd tweepersoonsbed. We bevinden ons in een klein kamertje in een bescheiden huisje. Het huisje heeft veel weg van een ski-hut, al is er is er geen sneeuw te bekennen en ontbreken er pistes. Het doel van deze vakantie was uitrusten, maar daar komen we amper aan toe. Bij gebrek aan beter gezelschap laten we ons meeslepen met mijn 12-jarige broertje die vol zit met energie. De eerste twee dagen verliepen prima. We haalden het kind in ons naar boven toen we fanatiek op de trampoline sprongen en genoten dagelijks zonder schuldgevoel van waterijsjes in alle soorten en maten. We speelden spelletjes in het zwembad en hadden ons de tafeltennistafel toegeëigend. Hele toernooien speelden we met zijn drietjes, om vervolgens een duik te nemen in de ballenbak. Ook het springkussen werd een vast ritueel.
Uren brachten we door met dat kind, maar naar drie dagen konden we er geen energie meer voor opbrengen. Het springkussen werd vervangen door ons bed en de tafeltennistafel stond er wat somber bij. Zo ook mijn broertje, bij wie de verveling wel erg toe begon te slaan.
We sliepen niet alleen ’s nachts maar ook ’s middags kropen we het bed in om onszelf te trakteren op een welverdiend middagdutje.
Voor the good feeling maakten we af en toe nog wat sprongen op de trampoline. De bezoekjes aan het zwembad hielden we er ook maar in, maar watertikkertje werd vervangen door baantjes trekken.
De laatste avond hebben we er ons toch toe kunnen zetten een kleine reünie te houden in de ballenbak, waarna we heerlijk voldaan ons bedje in kropen.

Categorieën: Algemeen

4 reacties

Dees · 13 augustus 2008 op 10:19

Een flard, ik houd wel van flarden. Al laat deze me ook een beetje verdwaasd achter op de een of andere manier. Ik zou willen dat ik een trampoline had en een tuin om hem in te zetten, dat dan weer wel 😉

lisa-marie · 14 augustus 2008 op 10:13

Deze zou goed passen in het cafe-topic kleintjes.

Prlwytskovsky · 14 augustus 2008 op 19:18

@Dees: Een trampoline? Op en neer gaan? In de tuin? Eigenlijk kan ik mij daar best in vinden. 😉

En kinderen? Ik heb ze niet! Tenminste …: niet dat ik weet.

Dees · 15 augustus 2008 op 09:39

Ik zat meer aan een driedubbele achterwaartse salto te denken mr. met de onspelbare naam, maar ieder zijn meug 😉

Geef een reactie

Avatar plaatshouder