Als hij nog één keer oogcontact zoekt stap ik op hem af, heb ik mezelf voorgenomen.

De impulsiviteit waarmee we deze avond in zijn gestapt zorgt ervoor dat deze nacht binnen een uur al is genomineerd tot één van de leukste stapavonden in geschiedenis. Als ik ogen voel branden kijk ik meteen zijn richting op. We staan oog in oog.
Ik haal mijn verleidelijkste lach tevoorschijn en merk direct dat het vruchten afgeworpen heeft. Hij mompelt iets tegen zijn vriend die naast hem staat en komt daarna, recht in mijn ogen kijkend, op mij afgelopen
Mijn hart begint, ondanks ik hem niet ken, sneller te kloppen bij elke stap die hij in mijn richting zet.

Dan staat hij tegen over mij. Van dichtbij zijn ogen nog blauwer, nog intenser. Ineens voel ik me een stuk kleiner. De verleidster van net is uit me geklommen en heeft plaatsgemaakt voor mijn verlegen kant.

Hij stelt zich voor en vraagt mijn naam. Zijn stem klinkt warm en kordaat, precies zoals had gehoopt. Het maakt hem compleet, zijn [i]finishing touch.[/i]

We praten over koetjes en kalfjes en over alles wat mij niet interesseert. Het maakt niets uit. De bewegingen die zijn mond met onweerstaanbaar mooie lippen maakt, compenseert met alles wat eruit komt.

Na een half uur een oppervlakkig gesprek te hebben gevoerd, banen we ons naar buiten waar we onze conversatie doorzetten op een romantisch plekje aan het water.

Als de spanning hoog opgelopen is worden we plotseling verstoord door zijn vriend die ineens uit het niets voor ons staat.

[i]“Nina zoekt je, Bart”[/i] Zegt hij laconiek.

Bart staat direct op.

[i]“Nina?”[/i] Vraag ik. Maar niemand vind het nodig mijn vraag te beantwoorden.

Terwijl Bart, zijn vriend en ik zwijgend terug lopen naar de kroeg zie ik in de verte een blond meisje staan.

[i]“Lieverd, was eerder vrij en kon het niet laten even de kroeg in te gaan, wist dat je er zou zijn!”[/i] Zegt ze zonder af te vragen waarom Bart in godsnaam om 2 uur ’s nachts uit een park komt lopen met een meisje.

De bitch in mij heeft zin om de boel eens flink op stelten te zetten maar mijn zachtaardige kant houdt mij in bedwang.
Ik passeer het net samengevoegde drietal en werp Bart nog een lieve blik in de hoop dat het Nina opvalt. Missie mislukt, hoewel Bart wel wat ongemakkelijk uit zijn ogen kijkt.

Met als motto [i]‘Een man verpest ja avond niet’ bestel ik nog een wijntje voor mijn vriendin en mij.[/i]

Bart de Bedrieger staat inmiddels met zijn vriend en Naïeve Nina op de plek waar zijn avond is gestart, en hij vindt mij allang niet meer interessant.

Af en toe kijkt hij nog langs me heen, dan voel ik zijn ogen weer branden.
Mijn reactievermogen is door de alcohol verminderd en de kans dat ik hem op hete daad betrap is minimaal. Maar toch heb ik me voorgenomen; als hij nog één keer oogcontact zoekt, stap ik op háár af.

Categorieën: Liefde

5 reacties

SIMBA · 4 september 2008 op 12:22

Beetje suffig he, 2x dezelfde insturen.

Fem · 4 september 2008 op 12:48

en ik maar denken dat ik dubbel zag…

:hammer:

pally · 4 september 2008 op 16:47

dubbele liefde… 😀

FatTree · 4 september 2008 op 16:58

Simba, je hebt het helemaal fout. Dit is een spelletje; zoek de verschillen.

Tot nu toe heb ik 3 spelfouten kunnen ontdekken die er nieuw bijgekomen zijn.

Wie biedt meer?

anneda · 20 september 2008 op 23:56

En niemand die er op in ging! JAMMER joh

Geef een reactie

Avatar plaatshouder