Om de grote Maatschappelijke angstzaaierijshow nog meer podium te geven, is er besloten elke bries en zuchtje wind, een naam te geven. En na Ciara is het a.s. zaterdag gelukkig weer prijs. Dennis de nieuwe storm is on his way!!!!

Het lentebriesje van de week daarna noemen wij ” Beëlzebub” en de daarbij behoornde code is pikzwart.
Gelieve uw tuinmeubels overigens a.s. zaterdag vast te zetten op straffe van een boete. Gelieve ook uw konijnen en aanverwant ongedierte in hun hokken vast te pinnen anders waaien ze niet alleen weg met hok en al maar wordt het geen a.s. zaterdag maar as zaterdag.

Verder gelieve u, tot nader order, alleen nog sigaren van het merk Corona te gebruiken op straffe van een boete. Dit, om de toch al niet geringe naamsbekendheid van Corona, nog meer “body” te genereren. Daarnaast dienen alle tv journaals en alle talkshows het oplopen van de hoeveelheid slachtoffers van Corona virus minimaal zestig maal per dag te benoemen. Daarbij inbegrepen zal worden benoemd het aantal slachtoffers van het roken van Corona-sigaren en “Dennis slachtoffers” want die kunnen we net zo goed in één keer mee benoemen. Dat bekt lekker boven de duizend.

Was getekend
De Grote Angstzaaierijshow onder de bezielende leiding van

Vereniging tot het behoud van onbekende, bekende en nieuwe virussen en alles wat naar een windje ruikt.

Categorieën: Overig

van Gellekom

Observeren, zelfspot, humor. En niet persé in die volgorde, bepalen mijn NU moment. Kortom; I love my cat, as much as I love you..

0 reacties

Geef een antwoord

Avatar plaatshouder