Een nieuwe geboorte, alweer. Het elfde kindje in aantocht. De familie puilt langzaam uit. Maar pa en ma genieten met volle teugen. Een huis vol. Dat is wat ze willen. En ze hebben nog wat kamers over in hun hart en huis.

Broers en zussen zeggen ook. Laat die nieuwe kleine maar komen. Een elftal klein grut dat is toch prachtig. Kunnen we samen gezellig korfballen of handballen. En ook op vakanties is het dan echt gezellig. We hebben geen camper maar een bus. En daarmee rijden we naar het einde van de wereld.

Maar eerst wachten we op de boot. Die willen we niet missen. De beschuitvaart is al onderweg. Worden het roze of blauwe muizen? Een boot vol.

Categorieën: Diversen

Mien

Bewonder luidruchtig en verwonder in stilte

4 reacties

van Gellekom · 27 mei 2020 op 11:56

Kan dit allemaal zo maar? In deze tijd? Korfballen? Een bus? Nou ja, alleen voor beschuit ga ik voor het zingen de kerk uit 😀

Nummer 22 · 27 mei 2020 op 15:24

Een mooie boottocht aanbeveling: start in Arnemuiden met als eindpunt Staphorst. Via http://www.beschuitvaartbijbelbelt.org en het menu kan een route wordt gekozen en ingezegend door Detk- Jan Pastoor (67) v/h priester in het bisdom Roermond maar na zijn anale inwijding nu dominee in Wapenveld, de mannenliefde vaarwel gezegd, het lidmaatschap van de KV Ruk&Trek opgezegd en nu gehuwd met Annechien Slager (31), huiarts te Urk. Annechien is nu 8 maanden zwanger van een 3-ling. De namen zijn bekend! ..god, jezus,geest!

Leve Bolletje Eierbeschuit! Halleluja en Amen!

    Mien · 28 mei 2020 op 14:12

    Kom jij uit Limburg??? 😂

      Nummer 22 · 29 mei 2020 op 08:20

      Neuh, gebeuren ien brabant maor nu weunende in De Liemers waor ut dialect van oorspronkelijke en geneurasies wonende families seums als ‘ geud meurnink’ bie mien binnenkeumt. Let wel op: wie spreken hier niet het GJ Normaal toal das høken, biersuipuh, ragguh en de swarte cross… dit jaor niet. Kortom ik ben een import niet dialect sprekende hier in de gemeente. U moet er wel de Rijn, Ijssel of Pannenderse kanaal over maar dat ligt weeur waar u vandaan komt. ‘De Liemers Helemaal Goed’ is de slogan. Ach,.. zelfoverschatting van waortoal denk ik maar zo ‘ De Liemers Helemaal Goed Op Afstand Van Schiermonnikoog ‘( om maor wat te skrievuh😉)

Geef een antwoord

Avatar plaatshouder