Stel je eens voor. Dat je bief zou kunnen stekken. Heerlijk toch. Geen gedoe met grasvelden en koeienstallen. Nee, gewoon achter in je tuin. Je hebt niet veel vierkante meters nodig. Het is immers voor eigen gebruik. Je hoeft de bief met niemand te delen.

Een klein klimhekje heb je wel nodig. Zeker als je stevige bief wil stekken. Hij moet natuurlijk ruimte hebben om te kunnen groeien. Liefst welig tieren. Iedere dag genieten van een stevig biefstekje, wie wil dat nu niet.

Met een beetje geluk, mits je natuurlijk goed weer, veel zon en voldoende regen hebt, groeien de biefstekjes uit tot flinke hazen. Nou, als daar dan de bief weer van neemt, dan wordt het pas echt smullen.

Categorieën: Diversen

Mien

Bewonder luidruchtig en verwonder in stilte

2 reacties

Nummer 22 · 23 december 2019 op 13:31

Alstubief dus. Mien, ik geniet van u stroom aan inzendingen. Wens je en allen die je dierbaar zijn een mooi, gezond, liefdevol 2020. Moge 2020 u blijvend veel heul veul inspiratie geven. Fijne dagen. In 2020 ga ik in juli mijn beste wensen zenden. Why.. alleen aan het einde van een jaar…

Mien · 24 december 2019 op 09:38

Thanx. Ik wens iedereen een groene Kerst en fijne sneeuwdagen. Jou ook dus. Volgend jaar iedere dag de beste wensen voor 2021. Vanaf dag één. Afgesproken.

Geef een reactie

Avatar plaatshouder