Geloof je dat nou, hebben die boereneikels daar in Groningen weer wat nieuws. Buitenlandse kutkoters bijzondere bijstand geven, ja hoor en dan maar denken, de bevolkingsgroep van asocialisten en racisten die valt het niet op. Nou 3 maal raden! Bijzondere bijstand voor die kleine zakkenrollertjes die in de deportatiekampen van Herr Rita zitten, wat denken die onverstaanbare boerenbabbelaars wel niet. Wij in Nederland liggen te creperen van ellende hier voor die achterlijke kut allochtonen die hier alleen maar in van die zogenaamde ‘pooier’ bakken rijden. Dat mag wel en wij worden in bepaalde steden geweerd omdat wij asobakken rijden, nee, wij zijn hier in Nederland heerlijk bezig.

Kinderen in de bijstand, daar kom je toch pas in als je “volwassen” bent? Als ik zo’n Groninger met het verstand van een varken was, zou ik eerst de geboortecertificaten eens nalezen van die zogenaamde kinderen. Ik hoop maar dat ze in Marokko, want daar komen al die Chinezen, Turken, Surinamers en Afrikanen vandaan, al een beetje Nederlands spreken, want dan kunnen ze daar mooi die certificaten vertalen zodat wij ze een beetje kunnen lezen. Ik kan best zelf wel lezen wat ze daar ook mogen spreken, maar ik denk in het Gronings belang, de meeste mensen daar hebben amper hun lagere school afgemaakt.

Maar al zou het nog gaan omdat soort verwende nesten. Die zijn zo niet de moeite waard, dit soort zwarte gaten voor ons zuur verdiende belastinggeld kunnen uitsluitend zeuren, huilen, poepen en janken. Waarom zou je zoiets nou bijstand willen geven. Mijn kinderen hebben trouwens wel bijstand nodig van Harry Potter en school voor tovertrollen in Den Haag. Mijn zoon had een tiende punt minder dan de zoon van mijn buurman, ik eis dat ze tenminste met 10.000 euro over de brug komen zodat ik op zijn minst een goede bijleraar kan huren. Ik heb namelijk gehoord dat één van mijn vrienden, Viktor een goede leraar is en bijkomstig pluspunt is, dat hij zijn loon aanhoudt dat hij in Polen verdiende.

Nee hoor dit soort goede doelen mogen ze van mijn part meteen afschaffen, al het geld gaat naar “lieve kleine kinderen”. Ja hoor, geloof het zelf, van al het geld dat in de kinderen wordt gepompt eet het hele gezin mee en zelfs dat is nog een understatement. Het zou mij niks verbazen dat het kind een bordje rijst krijgt van al die tonnen die er in gepompt worden en dat van de rest van ons belastinggeld opgaat aan het voeren van het hele Afrikaanse continent. Ik bedoel dat is zo overbodig, met mijn zuur verdiende geld (wat ik had kunnen gebruiken voor een broodje kaviaar en een goede fles champie) een heel continent voeden. Bedankt gemeente Groningen!

Categorieën: Maatschappij

7 reacties

Eddy Kielema · 4 augustus 2006 op 17:32

Een hoop gescheld en weinig wol. Welk punt wil je nou eigenlijk maken?

bolswardillusions · 4 augustus 2006 op 18:01

Hmm niet zo zeer een punt eddy.
Maar ik was laatst een beetje nieuwsfora’s aan het rondlezen (je moet toch iets met je vrije tijd 😀 ), anyway daar kwam ik een bericht tegen over de Gemeente Groningen die een goed doel steunt met onbestemd geld. Dit goede doel steunt weer kleine asielzoekers, deze ‘column’ is voort gekomen uit enkele reactie’s van mede landgenoten die vonden dat kinderen als onzinnige bijkomstigheden konden worden beschouwd (met name allochtone kinderen).

dus een punt maken? Nou jah noem het meer het (ik geef het toe) “opgeblazen” reactie’s laten zien van een bepaalde groep Nederlanders.

Ps: Ik heb gelukkig niet te veel hoeven overdrijven. Sommige reactie’s waren gewoon echt ziek.

Mosje · 4 augustus 2006 op 19:16

Beste bolswardillusions, van mij mag jij zo in de bijzondere bijstand hoor, geen enkel probleem mee.
😀

Dees · 4 augustus 2006 op 20:10

Voor mij kom je niet helemaal uit de verf, je draaft een beetje te ver door, waardoor ik het punt kwijtraak. Je schrijft wel lekker, met vaart, dat wel.

bolswardillusions · 4 augustus 2006 op 20:39

Je schrijft wel lekker, met vaart 🙂 .
Wel dat klinkt in elk geval positief 😀 , ach jah misschien had ik me ook iets meer moeten inhouden, iets overzichtelijker etc.

Maar jah is een hardnekkig probleem van mijn kant (onoverzichtelijkheid)

Chantal · 5 augustus 2006 op 10:39

[quote]Buitenlandse kutkoters[/quote]

[quote]Wij in Nederland liggen te creperen van ellende hier voor die achterlijke kut allochtonen [/quote]

De column was m.i. veel beter geweest als je dit soort scheldpartijen achterwege had gelaten. Ik was hier bijna afgehaakt. En als mensen daar afhaken is het zonde, want de column an sich is best ok en je schrijft ook lekker vlot. 🙂

melady · 6 augustus 2006 op 16:55

Wat bedoulst doe nouw? Snapter gain biet van.

Geef een antwoord

Avatar plaatshouder