Ik mag graag een potje voetbal gaan kijken. Ook nog lekker een uitwedstrijd van mijn cluppie lekker op reis en er een leuke dag uit van maken. Lekker potje bier en wat van het tankstation onderweg maken de reis altijd meer dan goed. Heerlijk vind ik het als ik m’n cluppie er helemaal voor zie gaan, dat ze bijna over lijken gaan dat zie ik het liefste en dan ook nog live in een lekker vol stadion. Schitterend vindt ik het als je bij binnenkomst de supporters al bezig ziet met hun vlaggen uit te spreiden tot ware decors . Om dan ook nog eens die schitterende liederen wat gezongen worden te horen kippenvel krijg ik er soms van . Maar nou komt het kom je na een soms urenlange reis ergen in een of ander gat aan nou ok niet iedereen komt uit de grote stad .
Dan ga je dus naar binnen lekker voetbal kijken dan krijg je dorst en ga ik dus een potje bier bestellen als je al zoveel geluk hebt dat ze het hebben voor je krijg je een of ander aangelengd wc water ? Het is notabene ook nog de jupiler leauge ?!!!!? Ok na deze tegenslag verwerkt te hebben en weer op de tribune plaats te hebben genomen krijg ik na de rust honger en wil ik een lekker boodje bal of iets dergelijks te bestellen , nou ik heb geluk ze hebben broodje bal jippie !!!!!! GATVERDAMME een walgelijke explosie van smaken gaat door mn mond ik proef van alles behalve broodje bal het enige wat ik proef is vet vet en nog eens vet . Daar gaat mn leuke avond na een leuke reis veel te veel betaald voor de entree en het eten en dinken nou ja wat er voor door moest gaan dan . Mijn cluppie heeft gewonnen en het enige wat mij bij blijft is het aangelengd wc water en de vetballen even om aan te geven hoe walgelijk het eten en drinken
daar was. Dus volgende keer voor het binnengaan goed eten en drinken .

Categorieën: Sport

1 reactie

pally · 6 december 2008 op 14:52

Kijk je columns na op fouten, vergeten letters en goed Nederlands, Brucedaisy! Ik kon dit echt niet uitlezen, sorry!
Volgende keer beter?

Geef een reactie

Avatar plaatshouder