Hier kan eeuwen over getwist worden.
Wie doet het beter de Brunette of de Blondine.
Het is alsof je als schaap op een veemarkt rondhuppeld, begaapt door iedereen. Sta je ze niet aan, op weg naar de volgende dan maar.
Maar dat ter zijde. Ik als geborene brunette zou volledig achter het Statement : brunnets are better than blonds moeten staan!!
Waarom ik me dan heb laten blonderen?!
Tja blonds do have more funn.. =)
Ook al is het algemeen bekend dat brunnetes als de slimmere soort word betiteld, het meest verstandigste, het meest… saaiste?!
Hier ben ik het niet geheel mee eens..

Kijk.. Je zit op een of ander terras.. Tegenover een bouwput, met tig bouwvakkers die al jaren in de midlife crisis zijn blijven hangen..
Er komt een Blondine langs.. Laten we zeggen het Pam Anderson type.. Haar overduidelijke namaak boezem een in veel te strak bovendeel met een way to groot Decollete tot aan haar navel..
Zou ze zich niet afvragen of alles wel op de plaats bleef zitten?!
Maar goed.. De mannetjes van de bouw hebben haar inmiddels ook gespot..
Kan ook niet anders, hoe zij met dr achterste shaked, meid je bent niet op een Samba party
Het is me een wonder dat ze niet van de steiger vallen in katzwijm..
Natuurlijk blijft en gefluit en gejoel niet uit.. Typisch wat voor zulke mannen.

De Blondine.. Helemaal in haar Element extra verwaand langslopend met haar buik ingehouden.. ( als je nu eens je overtollig vet in je voorfront zou steken, zou dat er meer natuurlijker uitzien dan die kilos Siliconen die je nu hebt) weet niet hoe ze het heeft met plots al die aandacht. Met haar neus in de wind loop ze langs nagenietend.. Tot dat… er een hels gelach uitbarst..
Ik zelf kijkend vanaf de zijlijn.. Moet er ook om lachen..

Met verwaandheid kom je niet ver.. Zeker niet als je met je kop tegen een lantaarn blijft kleven. Laat mij maar een brunette zijn.. Slim verstandig en zeker niet saai..
Ook al ben ik misschien uiterlijk blond.. Innerlijk zal ik altijd de brunnete blijven!! 😀

Categorieën: Gein & Ongein

11 reacties

Mosje · 28 augustus 2006 op 11:25

Brunettes die zich laten blonderen, bouwvakkers die fluiten. Waar moet dat naar toe met deze wereld?

Ma3anne · 28 augustus 2006 op 11:30

Ik denk dat de vrouwen die zich blonderen omdat ze zich niet prettig voelen met hun eigen haarkleur, zich anders gaan kleden en gedragen en daarom meer aandacht krijgen.
Ik ken evenveel mannen die vallen op rood haar, zwart of bruin. Met blond haar trek je de mannen aan die op blond haar vallen. Mannen met andere voorkeuren zien jou niet.

Ik heb er wel eens van gebaald dat ik natuurblond ben, omdat ik bepaalde types mannen naar me toe trok, waar ik niet echt op zat te wachten. Ook werd en word ik vaak benaderd vanuit een beschermende houding, waar ik ook niet op zit te wachten.

Ik heb vroeger eens een zwarte pruik opgezet toen ik ging stappen. Geleend van een vriendin. Opvallend was, dat ik onmiddellijk door een heel ander soort mannen benaderd werd.

Blond, bruin, rood of zwart….. op ieder potje past een dekseltje.;-)

melady · 28 augustus 2006 op 11:39

[quote]Ik als geborene brunette[/quote]

[quote]begaapt [/quote]

Gezien je schrijfstijl en al die engelse woorden her en der puntjes… hoofdletters: concludeer ik dat je blondt bent. 😀

Eddy Kielema · 28 augustus 2006 op 13:10

Ik snap niet dat er überhaupt nog mannen zijn die vrouwen beoordelen op hun kleur haar. Dat zegt toch wel héél erg veel over de enorm beperkte blik van die mannen.

Ann · 28 augustus 2006 op 17:11

Blondjes zijn niet altijd dom, arrogant en zelfingenomen. Mijn zus, die ook blond is, is namelijk een wiskundegenie.
Maar de meeste mannen zien haar alleen maar als een lustobject.
Welke kleur van haar je hebt zegt niets over je intelligentiequotiënt of over je karakter.
Blondjes worden alleen maar dom bevonden.

Dees · 28 augustus 2006 op 18:59

Ooit sprak ik een bouwvakker die eerlijk toegaf het als zijn absolute plicht te zien elke vrouw van onder de zeventig na te fluiten… Duss, of het nou echt je Pam gehalte is, of haarkleur…?

Siebe · 28 augustus 2006 op 21:12

Klinkt een beetje als ‘battle of the verschillende-haarkleuren’. Klonk er misschien toch enige jaloezie in door? Stiekem toch liever blond willen zijn? De meeste vrouwen die ik ken vinden die bouwvakkers tot in zoverre irritant dat ze zich pas echt zorgen gaan maken wanneer die bouwvakkers hen niet meer nafluiten. ’t Is maar hoe je het bekijkt.

Overigens, en dat is dan het goede nieuws, sterven blondines uit. Ho, ho, ho – geen erge dingen denken nu. Er is genetisch gezien namelijk iets met het mensenras aan de hand dat maakt dat in de (verre) toekomst, niemand meer blond zal zijn (tenzij geverfd natuurlijk). Nog even geduld dus en dan is er in ieder geval één van je ergernissen de wereld uit. 😉

Li · 28 augustus 2006 op 21:32

Blond, bruin of rood?
Ach…eens zijn we allemaal grijs.
Of kaal 🙂

Li

Mosje · 28 augustus 2006 op 23:19

Siebe, ik meen gelezen te hebben dat juist de roodharigen uitsterven.
Ach, waar moet dat naar toe met deze wereld. Straks gaan ze me nog vertellen dat ook de bouwvakkers aan het uitsterven zijn. En wie moet er dan nog fluiten?

DreamOn · 29 augustus 2006 op 17:29

Ik ben al blond vanaf mijn geboorte en ik vind het prima.
Ooit keek ik naar een talkshow waar ‘blondjes’ hun beklag deden over het feit dat zij gediscrimineerd werden vanwege hun haarkleur en als dom betiteld werden. Wat bleek? Ze waren allemaal geblondeerd!
Ja, dan ben je echt dom.

Chantal · 29 augustus 2006 op 17:35

Nee nee, Mosje, blondjes sterven uit. Ergens in 2020 geloof ik zal de laatste geboren worden ergens ver in het noorden. Oorzaak? Blonde vrouwen vallen steeds meer op mannen met donkerder haar en aangezien donkere genen dominant zijn… Nee, geen domme blondjes-beredenering maar een verhaal uit de Panorama (wat je al niet leest op vakantie)…

Ik ben overigens blond van mezelf en proud of it… En als mensen me aanstaren, nafluiten en naar me toeteren en me naroepen… ach, daar raak je aan gewend;-)

Leuke column! Ik ga me ook maar eens aan dat experiment wagen door met een pruik op uit te gaan.. ben benieuwd 😀

Geef een antwoord

Avatar plaatshouder