Het is doodstil in het kleine zaaltje. Vooraan zitten bruid en bruidengom. Achter hen langgerekte tafels met wit tafelpapier en bruidsgasten. Iedereen in trance. Dit hebben ze nog nooit gezien. Twijfel staat in ogen en iedereen vraagt zich af. Straks klappen of beter niet reageren?

Op het podium een plastic cactus van een halve meter. Verder een man gekleed in Tarzanoutfit met in zijn kleine broekje een zwarte pruik gestoken, waarvan de haren langs zijn benen wapperen. Hij doet rek- en strekoefeningen. Naast hem zijn knappe assistente. Breed glimlachend zoekt ze contact met het publiek.

Tromgeroffel. Tarzan spreidt zijn benen, stapt voorzichtig over de cactus en laat zich langzaam zakken, klemt cactus tussen zijn benen. Tanden op elkaar. Yes! Gelukt!

Categorieën: Diversen

Mien

Bewonder luidruchtig en verwonder in stilte

5 reacties

G.van Stipdonk · 21 mei 2020 op 15:54

Waar denk ik aan: Holland got talent! Gordon slaat op tilt.

    Mien · 21 mei 2020 op 16:27

    Nee hoor. Gewoon echt gebeurd. Bij een trouwerij in Koningsbosch of all places. De boeren en boerinnen verslikten zich allen op het moment surpruim in de proemevlaai. Ik heb zelf nog een andere circusact gedaan met een vriend. Een struisvogel doormidden gezaagd die in een grote doos lag.

Nummer 22 · 21 mei 2020 op 18:37

De zadelloze fietsen werden door 25 nonnen in een cirkel bereden. Op bevel lieten ze tegelijkertijd zakken op de zadelstang. De Abt klapte zijn handen lapot en ging zich even excuseren om te ….tuberen@

van Gellekom · 22 mei 2020 op 10:28

Daar dacht ik ook aan; aan Holland got talent

Mien · 22 mei 2020 op 18:12

Zuid- of Noord-Holland?

Geef een antwoord

Avatar plaatshouder