Ik sta bij Kruidvat, gewapend met reclamefolder in een wachtrij van zes personen. Naast mij staat ook een wachtrij, maar deze beslaat slechts zeven personen. Ik heb de goede keuze gemaakt. Totdat de kassajuffrouw aan mijn kassa de armen plots in de lucht steekt. Het is toch niet waar? Weer een kassaroof? Dat heb ik weer.

De boef is een beetje onbeholpen en komt niet echt goed uit zijn woorden. Hij stottert ook nog. Dat gaat lang duren, vrees ik. Nog even overweeg ik in de andere wachtrij aan te sluiten. Daar gaat het een stuk vlotter.

“Coba, Coba, Coba’, probeert de boef.
“Cobalamine, bedoel je? Die is al uitverkocht’, antwoordt kassajuffrouw.

Teleurgesteld druipt de boef af. Dat schiet op.

Categorieën: Diversen

Mien

Bewonder luidruchtig en verwonder in stilte

0 reacties

Geef een antwoord

Avatar plaatshouder