De waanzin ten top. 54 miljoen US citizens genieten nu van een lang weekend. Thanksgiving op donderdag 22 november en daarna- met een gevulde buik- naar de uitverkoop om thuis te komen met een paard: Black Friday (Black Beauty is al decennia geleden naar een destructie bedrijf gebracht, maar dit terzijde) Hallo schat, ik heb een paard gekocht, het was een koopje en mijn creditcard deed de rest. Het is een hengst, wordt morgen gebracht en we hebben voer en stro voor de komende 5 maanden er gratis bijgekregen.  Wat zeg je, I am taking a shower now, so wait want het warme water is zo op, de boiler is bijna leeg. Zo, wat is er zo belangrijk? 

Maar, we wonen ‘g*%&¤##e’ in een 2 kamer appartement, 10 hoog downtown New York!   Oeps, even vergeten schat, maar zo’n uitverkoop kansje kon ik niet weerstaan.

Lust jij paardenvlees? 


Nummer 22

Verwarde, inmiddels (na alle jaren hiervoor) Anno 2022- Juli 3 minder verward, en mede oprichter van het Absurdistisch Verbond met als mede lid en co oprichter Kees Schilder "Paco Painter"en zijn andere alter ego's. (De inmiddels emeritus) Prof.dr.mr.ir. R. Leijdecker (1955) van het O.I.L. Onderzoeks Instituut Leijdecker waarnemer, beschouwer en publicist over maatschappelijke ontwikkelingen met een knipoog. Een flinke knipoog! Reiziger over onze aarde (4 x helemaal rond ) kijker en luisteraar naar anderen. Eigenlijk, de Eigenheimer onder de eigenheimers, maar dat alles geheel terzijde.

2 reacties

Suus · 24 november 2018 op 17:40

Ik ben zo blij dat ik gewoon in Roermond woon, always warm water, en geen ‘g*%&¤##e’

    Nummer 22 · 26 november 2018 op 00:40

    Mooi Suus. Ik verlang naar huis na 12 dagen over de wereld te reizen. Nu in Tokyo en woensdag terug where I belong. Andijvie stamppot met spekjes daar verlang ik naar. Moet nog even wat korte reizen maken in Europa en dan Xmas. Waar zouden we zijn zonder de digital wereld. Een handgeschreven brief wie doet dat nog? Mooie week in Roermond e.o. wens ik je!

Geef een reactie

Avatar plaatshouder