Hoi, mijn naam is: Johannes Cornelis De Pot, ben 76 jaar en op zoek naar Neeltje Esther Elisabeth Ketel, 74 jaar. We zaten beiden in klas 4 van de Mulo in Ter Apel in het jaar 1958. Ik ben benieuwd of zij mij nog kent als ‘De Pot verwijt de Ketel’. We kwamen altijd te laat omdat Neeltje eerst wilde zoenen in de fietsenstalling en ik mijn handen niet meer kon thuis houden. Zo heb ik door haar mijn Mulo niet kunnen afronden, ook door het vele handenarbeid, soms met  duw- en trekwerk, voordat we naar de klas gingen, en dat verwijt ik haar nog steeds. N.E.E. de Ketel. Ze heeft 8 jongere broers en/ of zusters.  Haar vader was een waard in het café naast de kerk. Haar vader vertrouwde nooit zijn gasten, zoals een echte waard …! De Ketellappers werd hun familie ook genoemd in ons dorp. Ze trouwde met Guus ‘geluk’ van boerderij ‘Krek wa ik wou’, maar verdween opeens. Guus had meer in interesse, naar later bleek, in de man.  Een Ketel die verwijt, zeg maar. Wie weet waar Neeltje nu woont?  Mail naar: depot42@verwijt.nl 


Nummer 22

Verwarde, inmiddels Anno 2021 minder verward, en mede oprichter van het Absurdistisch Verbond met als mede lid en co oprichter Kees Schilder "Paco Painter"en zijn andere alter ego's. (De inmiddels emeritus) Prof.dr.mr.ir. R. Leijdecker (1955) van het O.I.L. Onderzoeks Instituut Leijdecker waarnemer, beschouwer en publicist over maatschappelijke ontwikkelingen met een knipoog. Een flinke knipoog! Reiziger over onze aarde (4 x helemaal rond ) kijker en luisteraar naar anderen. Eigenlijk, de eigenheimer onder de eigenheimer, maar dat alles geheel terzijde.

1 reactie

van Gellekom · 17 november 2018 op 09:43

depot42@verwijt.nl :Neeltje woont tegenwoordig in Termunterzijl. Zij heeft iiets met vergeten aardappelrassen. Zit zej te janken met een Blauwe Schaaflander in haar hand..

Geef een antwoord