Niets is te min of zee en meer te plus. Nou, nou niet zo klagen mijn lief, mijn vlinderslag bekoort jou al jaren en vele natte dromen. Ge hebt gelijk mijn mooie min, die ik bemin in natte en in droge tijden. Droge tijden, mijn lief dat schuurt en ik moet mijn schubben zalven. Liefste lief, gij verdient een standbeeld voor uw vasthoudendheid en geen enkele schub verloren al die jaren dat wij in zee en meer minnen. Gij als zeemeer(nooit minder)min en ik als zeemeer (altijd nog meer) man. Glibberig liefdes momenten met gij maakt mij elk moment van eruptie als de Vesuvius, Etna en Stromboli zo blij. Een standbeeld mijn liefste min, waar dan wilt gij het plaatsen? Daar waar ik u graag in het water voor altijd in het water, als gij eraf wilt komen van uw rots, wil behagen: Kopenhagen!


Nummer 22

Verwarde, inmiddels (na alle jaren hiervoor) Anno 2022- Juli 3 minder verward, en mede oprichter van het Absurdistisch Verbond met als mede lid en co oprichter Kees Schilder "Paco Painter"en zijn andere alter ego's. (De inmiddels emeritus) Prof.dr.mr.ir. R. Leijdecker (1955) van het O.I.L. Onderzoeks Instituut Leijdecker waarnemer, beschouwer en publicist over maatschappelijke ontwikkelingen met een knipoog. Een flinke knipoog! Reiziger over onze aarde (4 x helemaal rond ) kijker en luisteraar naar anderen. Eigenlijk, de Eigenheimer onder de eigenheimers, maar dat alles geheel terzijde.

0 reacties

Geef een antwoord

Avatar plaatshouder