Tokkie of tikkie lotje getikt? Het is mij om ‘t even. Leef je gelukkig in een zooi met honden, katten en Stiefbeen & Zoon omstandigheden? So be it!, maar er zijn grenzen!

De Tokkies, ach wat heeft zichzelf verheven voelend Nederland kunnen lachen om de ellende van een ander. Moest deze familie opdraven in t.v. programma’s ter louter eer en glorie van kijkcijfers. Tsja, bij ‘Tokkie’ zie ik ook de- ooit in goede doen zijnde statige- dame nu zwervend, vervilte haren, ruik haar eeuwige alcohol lucht en gegrom als je haar probeert aan te spreken. Ze zwerft langs de weg, door winkelstraten, graaiend in prullebakken, maar zo als ze  was en is: nooit bedelend. Statig zijn en blijven verlies je nooit! Ik ben en blijft bedroefd! Een tokkie blijft een mens!


Nummer 22

Verwarde Oprichter van het Absurdisch Verbond met als mede lid en co oprichter Kees Schilder "Paco Painter"en zijn andere alter ego's. Prof.dr.mr.ir. R. Leijdecker (1955) van het O.I.L. Onderzoeks Instituut Leijdecker waarnemer, beschouwer en publicist over maatschappelijke ontwikkelingen met een knipoog. Een flinke knipoog! Reiziger over onze aarde, kijker en luisteraar naar amderen.

5 reacties

Mien · 7 november 2018 op 07:40

Waar ik aan denk?
Malle Pietjes

    Nummer 22 · 7 november 2018 op 08:30

    Swiebèrt….. Op de jukkoelille tokk(i)elen… een kip dat tokkiet… tokkiet , familie van de parkeit, kan arie piet

    Nummer 22 · 7 november 2018 op 13:53

    M.Allenoot

Suus · 7 november 2018 op 23:07

Tokkio

Nummer 22 · 8 november 2018 op 08:43

Donald Tokkie ‘ I willtokkie the USA again’

Geef een reactie