De componist Poep de Tourette(1763- 1831)  werd pas in 2018 ontdekt toen zijn bladmuziek na het opgraven van een kakdoos ( Koln)werd ontcijfert door de bekende archeologe mevrouw De Wind- van Voren, hoogleraar Poepelogie aan de VU te Amsterdam. Het Groot Kakafonisch Orkest Der Lage Landen met hun dirigent, de wereld beroemde Jaap van Scheten, geeft nu 5 concerten in het Concertgebouw in Oude Pekela, Nieuwe Pekela en Stadskanaal. Alle concerten zijn uitverkocht. De blaas instrumenten, anaal ingebracht, toeteren er flink op loos. Sonate 768 werd waanzinnig gespeeld, op een Steinway vleugel, door-de winnaar van het  Kakkineus Concours- de 5 jarige en door Pampers gesponsorde Zilvertje Drolloo uit Aarschot(B). Het werd een muzikaal spektakel, maar dit terzijde.


Nummer 22

Verwarde, inmiddels Anno 2021 minder verward, en mede oprichter van het Absurdistisch Verbond met als mede lid en co oprichter Kees Schilder "Paco Painter"en zijn andere alter ego's. (De inmiddels emeritus) Prof.dr.mr.ir. R. Leijdecker (1955) van het O.I.L. Onderzoeks Instituut Leijdecker waarnemer, beschouwer en publicist over maatschappelijke ontwikkelingen met een knipoog. Een flinke knipoog! Reiziger over onze aarde (4 x helemaal rond ) kijker en luisteraar naar anderen. Eigenlijk, de eigenheimer onder de eigenheimer, maar dat alles geheel terzijde.

2 reacties

Suus · 26 oktober 2018 op 12:17

Briljant, ik ben nog steeds pissed dat ik uitgerekend op de dag dat ik inspiratie voelde niet kon schrijven. Ik hoop van harte dat ik nog eens op een vrije dag van pies mag dagdromen.

    Nummer 22 · 26 oktober 2018 op 16:53

    Suus, vcan pies dagdromen? Hmm.. dat woirdt en natte dagdroom. Vergeet jouw umbrella niet open te klappen en pas op voor de camera.

Geef een antwoord