Slaap, baby kindje slaap, slaap jouw eigen droom die je nog niet kan duiden,huilwanneer je honger hebt of buikkrampjes, Slaap kindje slaap soms is dit voor eeuwig. Slaap kindje slaap, slaap op een buik. Laat je wiegen, open heel even maar jouw oogjes en probeer de wereld om je heen te bewonderen.

Slaap kindje slaap!, lach huil bewonder en laat je voeden wanneer je dat nodig vindt. Huil als je niet wordt gevoed en laat je tranen aan de wereld zien. Slaap kindje slaap.

Slaap kindje slaap, laat je niet bang maken door dromen, huil je in slaap als je niet mag opgroeien in een veilige en liefdevolle omgeving, want soms is een nacht een moment om jouw zorgen te laten verdwijnen ook al is dit maar even.

 

Slaap kindje slaap!


Nummer 22

Verwarde, inmiddels (na alle jaren hiervoor) Anno 2022- Juli 3 minder verward, en mede oprichter van het Absurdistisch Verbond met als mede lid en co oprichter Kees Schilder "Paco Painter"en zijn andere alter ego's. (De inmiddels emeritus) Prof.dr.mr.ir. R. Leijdecker (1955) van het O.I.L. Onderzoeks Instituut Leijdecker waarnemer, beschouwer en publicist over maatschappelijke ontwikkelingen met een knipoog. Een flinke knipoog! Reiziger over onze aarde (4 x helemaal rond ) kijker en luisteraar naar anderen. Eigenlijk, de Eigenheimer onder de eigenheimers, maar dat alles geheel terzijde.

6 reacties

Suus · 16 november 2018 op 22:24

Mooi man!

Marieke · 17 november 2018 op 19:39

Pijnlijk mooi omdat het het gemis bloot legt bij de de volwassene die als kind niet iemand had die dit tegen hem/haar kon zeggen. Misschien ook geruststellend voor de volwassene die nooit anders gehoord heeft dan dat hij/zij de ander tot last was. Dat je niet tot last was, maar gewoon kind. Warm geschreven.

    Nummer 22 · 17 november 2018 op 22:45

    Dank Marieke! Het kind dat geen kind mag zijn, het kind dat op straat slaapt het kind in ons dat we kwijt zijn geraakt, het kind……….

    Ik kijk naar mijn 2 kleinzonen : 6 maanden en 3 maanden jomg..ontluikend en nog geen zorgen.

van Gellekom · 18 november 2018 op 14:34

Prachtig, mijn waarde mede absurdist

    Nummer 22 · 18 november 2018 op 15:23

    Dank je mijn waarde van Gellekom, ook het niet absurdisme is ons lief. Wij omarmen het kind in ons door te schrijven.

Geef een reactie

Avatar plaatshouder