Die remschoen past me echt Engelien! En waarom dan niet mijn honneponnetje, stouterdje van mij? Gewoon Engelien omdat ik het eng vind deze nieuwe manier van saté masochisme uit te proberen. Ben jij helemaal gek geworden en mij vrageneen remschoen aan te trekken? Dat je een schoenen vettetjisme liefhebster bent tot daar aan toe, maar mij vragen er 2 aan te trekken? Ach honneponnetje, stouterdje van mijn, kom hier dan tingzoenen we even zoals vroeger. Toe nou, kom ’s bij het vrouwtje, jouw lieverd.

Nee, Engelien..nee! Het is niet normaal om remschoenen aan te trekken en kom nu niet met ‘Wie de schoen past…’. Ik moet sodeju eerst mijn nieuwe private lease  auto slopen, de remblokken eraf halen en de schoenen voor privé gebruik gaan gebruiken. Nou mooi niet, zoek maar andere liefhebber. Jij bent al 67 en 71. Ik heb al 3 hernia operaties ondergaan, 7 botbreuken en 23 hechtigingen moeten laten zetten en dat sinds jij met dat schoenen gedoe begon toen onze zoon het huis uitging. Die knaap was notabene 45! Hij liep de godganse dag in zijn pyama aan met een halsband om nek.

Honneponnetje, lieverd kom ’s bij mij op mijn schoot….

Ik hoor de bel! 


Nummer 22

Verwarde, inmiddels Anno 2021 minder verward, en mede oprichter van het Absurdistisch Verbond met als mede lid en co oprichter Kees Schilder "Paco Painter"en zijn andere alter ego's. (De inmiddels emeritus) Prof.dr.mr.ir. R. Leijdecker (1955) van het O.I.L. Onderzoeks Instituut Leijdecker waarnemer, beschouwer en publicist over maatschappelijke ontwikkelingen met een knipoog. Een flinke knipoog! Reiziger over onze aarde (4 x helemaal rond ) kijker en luisteraar naar anderen. Eigenlijk, de eigenheimer onder de eigenheimer, maar dat alles geheel terzijde.

1 reactie

Mien · 23 oktober 2018 op 20:43

Waarcik aan denk?
Dat in godsnaam hopelijk wel de tanden gepoetst worden na al dat gestamp.

Geef een antwoord