Ja, de maan die zie ik wel!. Maar wat maakt dat uit? Als weerwolf geniet ik bij volle maan om middernacht! Whoehhh whoehhhh. Ik sta dan fier rechtop met mijn rug omhoog mijn kop omhoog en mijn bek open naar de maan. Whoehhhh whoehhhh. Ik ben normaal een Sinterklaas, maar dit terzijde. Dracula is mijn vriend, Frankenstein behoort tot mijn vriendengroep. Whoehhhh whoehoeeee. Om 00.30 verander ik weer, verdwijnen mijn uiterlijke wolven kenmerken en lig ik – naar keuze- in een hemelbed of op straat op een krant en bij voorkeur De Telegraaf want dat is een verschrikkelijke krant voor WNL: weerwolf nederland. Ik schijt  er dan maar even dunne stront op.  Rioolnieuws moet bescheten worden. Whoehhh whoehhh. In een hemelbed bemin ik naar keuze Dionne Stax, ok ok Sylvie Meis mag ook. Yolanthe niet want hebt u haar gebit goed bekeken: levensgevaarlijk. Anky van G. juist die van Bonfire toen, nou daar laat ik alles voor lopen. Nee, Weerwolf zijn is zwaar tegenwoordig, heel zwaar zelfs als de maan schijnt. Whoehhhh whoehhh. Ik staak nimmer mij  wild geraas om klokslag 00.00 uur bij volle Dionne cup, pardon maan!

Whoehhhhh whoehhhh


Nummer 22

Verwarde, inmiddels (na alle jaren hiervoor) Anno 2022- Juli 3 minder verward, en mede oprichter van het Absurdistisch Verbond met als mede lid en co oprichter Kees Schilder "Paco Painter"en zijn andere alter ego's. (De inmiddels emeritus) Prof.dr.mr.ir. R. Leijdecker (1955) van het O.I.L. Onderzoeks Instituut Leijdecker waarnemer, beschouwer en publicist over maatschappelijke ontwikkelingen met een knipoog. Een flinke knipoog! Reiziger over onze aarde (4 x helemaal rond ) kijker en luisteraar naar anderen. Eigenlijk, de Eigenheimer onder de eigenheimers, maar dat alles geheel terzijde.

0 reacties

Geef een reactie

Avatar plaatshouder