Hallo, jij ‘prins op het witte paard’ (hihi). Ik zal me even voorstellen. Ik ben Geraldine en op zoek naar een prins (dat paard hoeft van mij niet zo hoor, hihi). Ik doe dit normaal nooit, zo contact zoeken met mannen op het internet. Maar een vriendin zei dat ik het gewoon moest proberen. Zij had het ook gedaan en binnen twee weken had ze 4 keer een date. Mijn hobbys zijn: naar de kroeg gaan, winkelen en Ajax. Ik ga soms vaak met vriendinnen naar de film. Het liefst naar romantise of naar actiefilms. Ik zit ook soms vaak een avondje op de bank. Met chips.
Ik rook regelmatig, maar ben van plan te stoppen. (ja, in 2015! hihi)
Mijn sterrenbeeld is Ram, maar daar doe ik verder niets mee. Ik snap dat allemaal niet zo.
Oja, ik ben geboren in 1981 en ben dus 23 jaar! Ik ben 1 meter 68 en ik weeg meer dan 60 kilo, laten we het daar maar op houden (hihi)

Ik hou van stevige muziek. mijn favoriete band is Rammstein. En verder luister ik veel naar AC/DC, Metellica, Judas Priest, Vomit Remnants en Screaming Afterbirth. Ik ben 3 jaar actief lid van de Rammstein fanclub.

Ik woon al vanaf toen ik geboren ben in Hasselt (Overijssel). Hasselt is niet zo groot, maar wel erg gezellig (hihi). Elk jaar is ter Euifeest (Hooifeest), da’s altijd lachen! Dan is ter Kermis enzo, en een markt en dan ’s avonds een disco in de grote feesttent. Misschien vindt jij dat ook mooi, dan kunnen we volgend jaar misschien samen gaan.
Ik wil later wel in Kampen wonen, lekker in de grote stad. Mooi man.

Ik woon nog bij mijn ouders en mijn 4 broers. We hebben thuis een boerderij en hebben 87 melkkoeien en 139 varkens. M’n broers werken ook op de boerderij. We hebben altijd verse melk.

Ik werk zelf in de visproductie. Ik vindt ter niks an, maar het is wel gezellig met alle andere meiden. We maken vis schoon. Vooral haring en makreel. Ze zeggen dat als je in de vis werkt, dat je dan stinkt, maar dat is echt gelul. Na een tijdje ruik je d’r niks van. En trouwens, vis is gezond (hihi).

M’n vorige vriendje, dat liep niet erg goed. Hij ging heel veel vreemd. Zelfs met een van mijn beste vriendinnen! Nou, daar moet je bij mij dus echt niet mee aankomen! Ik heb hem dat ook gelijk gesmst.

Nou, nu weet je alles van mij. Ik ben benieuwd naar jouw. Ik zoek namelijk een man tussen de 27 en 35 jaar. (Mannen boven de 35 jaar kunnen ook reageren, maar ik weet nog niet of ik dan met je ga daten). Verder moet je aardig zijn, lief zijn, leuk zijn, grappig zijn en houden van metal muziek. Liefst geen snor.

Ben jij mijn prins? Reageer dan gelijk!

Groetjes, kusjes, XXX-jes en wie weet wat nog meer…

Geraldine.
[img align=right]http://www.durieux.nl/www/images/image/columns/dating.jpg[/img]


11 reacties

Ma3anne · 13 januari 2005 op 09:09

😮

Mar · 13 januari 2005 op 09:18

Whoehahahaha

Maare die foto… hoop niet dat Geraldine op deze site terecht komt. Das zielig.

Mar

Mien · 13 januari 2005 op 09:18

Beste Geraldine,

[size=x-large]+[/size] [img]http://www.durieux.nl/www/images/image/columns/TNdating.jpg[/img] [size=x-large]= No match !!!
[/size]
Ik zou best met je willen ‘datten’ …
Maar ik neem je niet erg surieux …

Groet,

Mien Date

p.s.

Heeft Jacob al een date …?

DirkJan2 · 13 januari 2005 op 13:04

[quote]Heeft Jacob al een date …?[/quote]

Heel goed, Mien Date, je hebt gespiekt op http://www.durieux.nl.
Jacob is druk in de weer in het land van de fysieke liefde. Deze wordt alleen nog niet zo beantwoord. Maar kwispelend probeert hij het keer op keer, van geen nee kennend.

Leuk dat m’n column geplaatst is, ik zal meer posten.

Dees · 13 januari 2005 op 15:16

Hihi

😀

Eddy Kielema · 13 januari 2005 op 16:07

Jammer dat er geen e-mailadres van Geraldine bijstaat… 🙂

Mup · 13 januari 2005 op 20:54

💡 Beste Geraldine, maak er nog een videoband bij, of DVD als je daar toe de kans ziet,

Groet Mup 😛

tontheunis · 13 januari 2005 op 22:45

[img align=left]http://www.durieux.nl/www/images/image/columns/dating.jpg[/img]

Wie maar lang genoeg in de rimboe woont,
neemt al snel met weinig genoegen.
Zo is het ook met drank en spijs,
en, zo weet ik wereldwijs,
met vrouwen en met kroegen…

TT

sally · 13 januari 2005 op 23:15

Erg leuk, DirkJan
ik trapte er met beide benen in!
En velen met mij zag ik.
Ben benieuwd naar je volgende column.

Groet Sally 😀

melady · 14 januari 2005 op 00:20

Op een enkeluh na hihi mis ik de schrijffouten Geraldine..jammer!

Andrs had ik eggie wel met ju willuh dete hihi enne ik hep wel un snor maar da geef nie he…kriebelt zo lekkuh tussen je schubben hihi xxx

Leuke binnenkomer op ColumnX

Melady 🙂

Li · 14 januari 2005 op 00:41

Volgens mij ben ik errug blond…

Geef een reactie

Avatar plaatshouder