De abonnementen jehova’s!

Gepubliceerd door Nummer 22 op

Al mijn vaste abonnementen op week en maand magazines en kranten heb ik opgezegd! Nu zijn de abonnementen jehova’s aan het bellen om mij te bekeren om toch maar abonnee te blijven

‘Wij hebben voor u als jarenlang trouwe abonnee een mooie aanbieding!’

Stop! Ik wil niet in uw hel van voorwaarden en  de moeilijk opzegmogelijkheden op uw website te vinden. Ik ben er klaar mee. KLAAR  hoort u mij..KLAAR om als abonnee verwaarloosd te worden! Ik word een proefabonnee met automatische stopzetting van mijn proefabonnement!

‘ Toch mag ik u, namens ons abonnee koninkrijk van abonnementen jehova getuigen, een mooie aanbieding doen!’

Dat is goed abonnementjehova getuige. Doet u maar 2 pizza’s Calzone Margarita Quatro Fromaggio uit de folder en brengt u  deze binnen 30 minuten zelf bij mij.

Hallo….

 

Categorieën: Maatschappij

Nummer 22

Nummer 22

Verwarde Oprichter van het Absurdisch Verbond met als mede lid en co oprichter Kees Schilder "Paco Painter"en zijn andere alter ego's. Prof.dr.mr.ir. R. Leijdecker (1955) van het O.I.L. Onderzoeks Instituut Leijdecker waarnemer, beschouwer en publicist over maatschappelijke ontwikkelingen met een knipoog. Een flinke knipoog!

3 reacties

Esther Suzanna

Esther Suzanna · 11 november 2017 op 10:38

Het opzeggen van abonnementen is juist een supertruuk! Waar je eerst een fortuin kwijt was, heb je nu een ‘aanbieding: 6 maanden voor de helft van de prijs!’

Het is een hobby van mij: Jehova’s laten bellen met smeekbeden waardoor ik geniet van allerhande kortingen. 😉

Nummer 22

Nummer 22 · 11 november 2017 op 13:27

Precies!?

Karen.2.0

Karen.2.0 · 13 november 2017 op 20:43

‘Komt het gelegen?’
‘Nee.’
🙂

Geef een reactie